Spoilers 2 t/m 5 oktober

Maandag 2 oktober

Rik probeert Mats voor zich te winnen, maar zijn gedrag zorgt ongemerkt voor meer wantrouwen. Ludo is verbaasd als Merel opbiecht waarom ze ineens afwezig was. Het nieuws van Henk en Jonathan schokt Laura.

Dinsdag 3 oktober

Merel heeft een probleem als rechercheur Alex de Boer ontdekt dat ze informatie uit politiedossiers met derden heeft gedeeld. Bing probeert met Monica te praten maar dat loopt vreselijk uit de hand. Henk is Jonathan beu.

Woensdag 4 oktober

Elisa wil Merel van haar rijangst afhelpen, maar daar is ook de hulp van Julian bij nodig. Stefano voelt zich weer nuttig als Linda hem om advies vraagt over de oplichting. Nina schrikt van de ruzie tussen Bing en Monica.

Donderdag 5 oktober

Laura wil Julian overtuigen milder te zijn richting Margriet en Jonathan. Volgens Luuk en Janine onderdrukt ze haar eigen woede en daar hebben ze een plan voor. Bing moet meewerken aan een politieonderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 reacties
 1. Die Jonathan zal ook wel niet meer lang blijven word door familie verduyn uitgekotst omdat hij blijft opnemen voor Margriet en helemaal nu die merel heeft verraden

   1. Ik zou dat wel fijn vinden , ik vind dat hele Monica gedoe niet zo interessant en een herhaling van jaren geleden.
    Maar ja, over de rest heb ik niets te klagen , eigenlijk vind ik het meeste wel okay nu en zeker als Merel flink tegen Ludo in gaat kan mijn week niet meer stuk haha

    1. Ik klaag ook niet over GTST op dit moment. Kijk nog altijd met veel plezier.
     En ja, Merel tegen Ludo. 😁 eindelijk krijgt hij van iemand tegenwind.

     Wat Monica betreft, is ook niet mijn favoriete karakter, vertrekken ja, maar kan ook op een andere manier, dan gelijk met fatale gevolgen?

     1. Nou ja, met fatale gevolgen zijn we wel voorgoed van haar af natuurlijk haha.
      Maar ze is zwanger dus het zal daar wel mis gaan en dan gaat ze uit wraak strijden om Manu te krijgen, je ziet het eigenlijk aankomen dat het die kant op gaat.

error: Kopiëren is niet toegestaan!