Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 2 t/m 6 april 2018

  Maandag 2 april
  Bing komt erachter dat Loes een geheim over hem kent. Lucas verzint allerlei manieren om onder het huurcontract uit te kunnen komen. Farah en Amir proberen verloren tijd in te halen, maar het ligt nog erg gevoelig tussen hen. Stanley smoest als Laura iets van hem wil.

  Dinsdag 3 april
  Bing concludeert dat hij geen geschikte vader is. Linda wordt weggestuurd van haar werk als ze zich, na slecht nieuws, misdraagt. Farah begrijpt er niets van als Sjors haar weigert te helpen. Janine doet een poging om het conflict tussen Ludo en Bing op te lossen.

  Woensdag 4 april
  Wanneer Sam bij Anton op bezoek gaat, probeert hij haar te intimideren. Farah heeft iets op te biechten bij Amir. Q hoort wat er op Linda’s werk is gebeurd. Aysen krijgt thuis onverwacht bezoek en komt daardoor in een lastige situatie terecht.

  Donderdag 5 april
  Ludo krijgt een interessant overnamebod. Bing bemoeit zich ermee en vindt dat Ludo een hogere prijs voor zijn bedrijf moet vragen. Aysen vraagt zowel Zoë als Loes om geld om afperser Petra te kunnen afkopen. Lucas zet zijn lichaam in om iets aan de huurprijs van zijn droompand te doen.

  Vrijdag 6 april
  Laura en Stanley vechten een muzikale ruzie uit. Zoë valt terug in een oude gewoonte. Loes wordt gedwongen fraude te plegen. Ondanks de huurproblemen worden de kamers in het nieuwe woonpaleis toch verdeeld. Sjoerd vraagt Bing om een persoonlijke gunst.

  17 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. anton krijgt idd een droom over hun maar dan zegt hij tegen sam dat hij nooit met linda had moeten trouwen en dat hij haar en rover ook niet wilde

  2. Anton krijgt een droom waarin Edwin en Bianca voor komen die hem zeggen dat het een fout is als hij van Linda gaat scheiden
   P.S. Dit is een idee, zeg niet dat het gaat gebeuren

   • Robert is te zien in Nieuwe Tijden, niet in GTST. Ook Laura en Noud zullen te zien zijn in Nieuwe Tijden. Er is iets met Sil.

  3. Laura zie ik idd wel vertrekken uit meerdijk samen met haar Stanley, samen gelukkig worden en een zangcarrière.

  4. Let maar op dit seizoen gaan we afscheid nemen van Jette van der Meij.
   Ik had zo gehoopt dat ze de 30 jaar zou volmaken en dan er uit zou stappen, of enkel nog als bijrol.

   Nog steeds hoop ik natuurlijk van niet.

   • ja daar kan je wel eens gelijk in hebben maar ik denk dat ze niet dood gaat ik denk dat ze met stanley meegaat maar zoizo zien we haar nog een keer in nieuwe tijden .

  5. Het lijkt wel een heeeeeeeeeeeeeeeele lange saaie Baantjer aflevering te worden. Baantjer was leuk dit gaat saai worden. Bahhhh!

  6. Ik verwacht dat we dit seizoen afscheid gaan nemen van Joep Sertons, Melissa Drost en Jette van der Meij.

   Anton draait onschuldig de bak in en Laura gaat met Stanley naar New Orleans voor hun Jazz avontuur. Sjors Langeveld komt te overlijden en daarom komt Lana terug voor haar begrafenis. Zo heeft de productie gelijk Inge Schrama gedumpt.
   Fans zijn natuurlijk niet achterlijk.

   Mark en Marieke de Moor zullen hun lege plekken vullen.

  7. Dus Anton heeft zijn scheidingspapieren ondertekend. Domme Lucas tekent hij de huurcontract, terwijl de huur onwijs hoog is en niet betaald kan worden, wat dom want nu zit hij hieraan vast.