Spoilers 2 t/m 6 december 2019

Er zijn weer nieuwe spoilers! In week 49 wil Janine van Ludo weten wat hij nog voor haar voelt, moet Billy een beslissing nemen over Daan en schrikt Janine als ze iets ontdekt wat Eva verborgen hield. Lees snel meer…

Maandag 2 december
Shanti is er helemaal klaar mee als Nina haar goedgelovigheid misbruikt. Janine wil van Ludo weten wat hij nog voor haar voelt. Linda zint op een manier om Anton terug te pakken. Lana verbergt voor Sjors en Amir dat ze geheim contact heeft met Bobby.

Dinsdag 3 december
Puck kan Daan niet uit haar gedachten krijgen en heeft een idee om hem terug te krijgen. Daan is echter met hele andere zaakjes bezig. Amir hoort Lana uit over een inbraak in CS. Billy probeert Shanti in te laten stemmen met de verbouwingsplannen.

Woensdag 4 december
Shanti is bloednerveus voor haar afspraakje. Net als Rik op pad wil gaan naar zijn date, krijgt hij een verzoek dat hij niet kan weigeren. Billy moet een beslissing nemen over Daan, maar ze wil Shanti’s vertrouwen niet verliezen.

Donderdag 5 december
Valentijn wil Nina om hulp vragen. Bing vindt dat hij niet zo moet zagen. Daan reageert zijn frustratie af op Puck. Dat maakt nóg meer tussen de twee stuk. Eva en Janine hebben een goed gesprek. Lucas maakt Tiffy gek.

Vrijdag 6 december
Janine schrikt als ze iets ontdekt wat Eva verborgen hield. Amir is fanatiek als hij Lana instrueert om contact te zoeken met Bobby. Als Linda een hobby zoekt, leidt dat ertoe dat ze opeens met een degen in haar hand staat.

Total
27
Shares
25 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Heb je dit al gelezen?