Spoilers 2 t/m 6 september 2019

by GTSTCourant

Maandag 2 september
Billy en Ludo moeten samenwerken, maar kunnen dit niet. Valentijn is blut. Hij wil niet dat iemand dit weet. Carmen denkt dat ze Rob een plezier doet, maar in zijn ogen brengt ze hun plan in gevaar. Als Ludo zijn huis laat scannen, vindt zijn beveiliger inderdaad iets.

Dinsdag 3 september
Carmen weet ervoor te zorgen dat ze als vip wordt behandeld in CS. Anton vindt dat Janine Ludo niet zomaar zijn gang moet laten gaan, maar Janine is er klaar mee. Linda gaat heel ver om Anton zijn baan terug te bezorgen.

Woensdag 4 september
Rob moet tot het uiterste gaan om Carmen binnenboord te houden. Kimberly vraagt hulp aan Rover als de bodyshamer weer toeslaat. Nina is ziek en heeft verzorging nodig, maar alleen Daan is beschikbaar.

Donderdag 5 september
Anton doet een grote ontdekking over Tiffy. Rik krijgt te maken met een personeelsstaking. Ook al vindt hij van niet, hij is daar zelf de oorzaak van. Daan wil eerst niet ingaan op een flirt, totdat hij ontdekt wie er achter hem aan zit.

Vrijdag 6 september
Sjors schrikt als ze ontdekt hoe slecht Amir eraan toe is. Er zijn meerdere dingen die Tiffy moet opbiechten aan Anton. Carmen verstoort een date van Rob. Shanti heeft een feestelijke verrassing voor haar moeder.


Lees ook:

7 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Michel
25 augustus 2019 20:48

Let op ze beginnen 26 augustus al met uitzenden

yoshi
26 augustus 2019 11:03

saaaaiiii

Rambam
26 augustus 2019 23:24

Laat me raden, Carmen is verliefd op Rob maar Rob wil Janine. Carmen is een psychopaat en is jaloers en wil Janine uit de weg ruimen. En uiteindelijk is Ludo op tijd en redt haar. Waardeloze verhalenlijn wederom

Zebje
26 augustus 2019 23:30

Ik vind het wel een boeiend verhaallijn. Ludo [en Janine] weet /weten altijd t gevaar op te zoeken of over zich heen te krijgen.

Misha
28 augustus 2019 01:22

Ik voel een herhalingsseizoen aankomen.
– Kimberly wordt gebodyshamed
– Een psychopaat wil Janine hebben
– Janine vertrouwd Ludo niet meer
– Bing doet overdreven dominant
– Amir is te trots om wat dan ook toe te geven
– Nina twijfelt tussen 2 mannen

Ik hoop dat het weer beter gaat worden, maar met gerecyclede verhaallijnen gaat dat niet lukken.

markpostma
5 september 2019 19:25
Antwoord op  Misha

en waar blijft loretta schrijver dan in de serie die zie ik ook nergens bij komen te staan hoor

Van Gerwen
6 september 2019 23:01

Het gekleurde gestreepte truitje dat jojo aanhad, waar te koop?

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer