Spoilers 2 t/m 6 januari

MA 02/01
Ludo schakelt Anton in, omdat hij zijn medische kennis nodig heeft. Linda denkt een ontspannen middag te hebben, maar het loopt helemaal anders. Malena kan geen kant op als Marcus haar onder druk zet.

DI 03/01
Sam wordt door Linda op een idee gebracht en gaat naar Olivier met de vraag van haar leven. Laura graaft door als Linda te snel een grote beslissing neemt. Ludo moet om tactische redenen zijn frustratie wegslikken.

WO 04/01
Sam vermoedt dat Linda haar, achter haar rug om, tegenwerkt. Job weet Rikki te raken met een lief gebaar. Sjoerd schrikt als Aysen wil sporten, net nu de bevruchte eitjes zijn teruggeplaatst. Thijs lucht zijn hart bij Rik.

DO 05/01
Nina wordt overdonderd met het laatste nieuws over Malena, maar dit biedt ook kansen. Marcus is in paniek als Malena spoorloos verdwenen is. Linda gaat uit haar plaat als Bill tegen hun afspraken ingaat.

VR 06/01
Rikki krijgt goed nieuws én slecht nieuws over Teddy. Anna heeft moeite met hoe amicaal Job met zijn fans omgaat. Nina ontdekt welk geheim Lucas heeft. Voor Aysen is het tijd om een zwangerschapstest te doen.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie
Vorig artikel

Spoilers 26 t/m 30 december

Volgend artikel

Sil 26 en Amy 27 december terug in GTST

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!