GTSTCourant - Janine Elschot

Spoilers 20 t/m 23 april 2020

by GTSTCourant

Maandag 20 april
Janine krijgt te horen of haar borstamputatie geslaagd is en of ze daadwerkelijk schoon is van kanker. Linda doet een ontdekking die Saskia in een benarde positie brengt. Henk probeert het goed te maken met zijn dochter.

Dinsdag 21 april
Saskia wordt gedwongen haar geheim op te biechten aan Anton en anticipeert op haar ontslag. Bing pakt Daan genadeloos aan, maar Daan bijt terug. Lucas moet back to basic als hij een tiny house betrekt. Janine worstelt met de uitslag van de scan.

Woensdag 22 april
Lucas kruipt tegen de muren in zijn ‘tiny house’ omhoog en slaat door. Linda neemt de verwonding van Lucas niet serieus, maar dat blijkt een inschattingsfout. Ludo’s concurrent zint op wraak. Janine is Bing en Nina zat.

Donderdag 23 april
Shanti begint te twijfelen aan haar kinderwens als ze haar ruziënde buurkinderen meemaakt. Janine voelt zich onbegrepen en Lucas is toe aan een nieuwe uitdaging. Valentijn papt aan met de concurrent van zijn opa.


Lees ook:

8 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Kaasstengel
8 april 2020 22:46

Ik vraag me af hoe het verdergaat met goede tijden. Ik betwijfel echt of ze tussen nu en een half jaar weer verder kunnen met de opnames. Ik vrees dat het nog een hele tijd kan duren.

Richard
9 april 2020 13:49

Weet iemand wie die nieuwe man is die valentijn het horloge van van noten terug geeft?

Mirjan
9 april 2020 19:55
Antwoord op  Richard

De colega van Ludo geloof ik

A.G.
23 april 2020 12:13
Antwoord op  Richard

Richard Notenboom concurent van Ludo

Vlinder
10 april 2020 13:27

Jojo en Amir hebben nu nog lol maar ik zie wel hun wat krijgen samen hahaha of hun delen het bed samen er gaat een spanning aankomen denk ik tussen hen.

Moud
10 april 2020 14:05
Antwoord op  Vlinder

Ik las inderdaad zo iets dat Amir en Jojo het leuk hebben en lol maken.

Maar dit had ik eigenlijk niet zien aankomen.

Edd
13 april 2020 16:43
Antwoord op  Vlinder

Ik vraag me echt af wat Jojo nog in de serie doet, nietszeggend karakter. Hoewel ik de actrice wel leuk vind. Maak een mooie verhaallijn met haar moeder of zoiets, er valt zoveel meer uit te halen dan de nietszeggende scènes die ze nu met Merel heeft.

A.G.
30 april 2020 12:31

Zou zeggen geen cliffhanger doen en in het nieuwe seizoen verder gaan met de opnames.

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!