Spoilers 20 t/m 23 juni

Julian Verduyn GTST

Maandag 20 juni

Nina probeert haar trouwgeloftes naar Bing op papier te zetten terwijl ze nog met Lars bezig is in haar hoofd. Ludo verbergt waar hij mee bezig is. Merel is gespannen voor haar test op de politieacademie.

Dinsdag 21 juni

Saskia en Shanti komen in opstand tegen de renovatiewerkzaamheden. Ludo probeert tot Nina door te dringen. Julian ziet maar één enkele oplossing om uit de greep van Philippa te komen.

Woensdag 22 juni

Julian en Saskia komen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Henk wil niet dat Laura eerlijk is over de herkomst van het ‘duivengeld’. Nina moet onder druk een beslissing maken.

Donderdag 23 juni

Oriana wordt achterdochtig en wilt weten wat er tussen Merel en Lynn speelt. Alle flatbewoners komen bij elkaar voor een bewonersbarbecue.

17 reacties
 1. Ik vraag me de laatste dagen af naar wat voor idiote verhaallijnen ik zit te kijken (als ik al niet gewoon luister en niet meer naar het beeld kijk).
  Lynn met die onverstaanbare meid een vreselijk domme verhaallijn, Diamantsmokkel ongeloofwaardig, Midlifecrisis Rick nog vreemder en dan het zoveelste huwelijksdrama van Nina.
  Ik geloof dat ik de huisjesmelkster nog het leukste vind, je haat haar al als ze in beeld komt , verder weet ik niet zo goed wat er voor spannends aan de cliff gaat zijn dit keer .

  1. Ja ben ik het mee eens. En dan heb je ook nog Ludo die zijn prinsesjes weer eens wil beschermen….

   Momenteel kijk ik alleen nog Agaath en Janine.

   1. en dan dat domme gedoe met die duif………….een duif die bij een wedstrijdmelker niet terug komt is niets meer waard dus mogen ze afmaken als ze dat willen (onze buurman was vroeger duivenmelker met prijsduiven).
    Het is weer tijd voor nieuwe schrijvers vrees ik, we een compliment voor de acteur die Julian vervangt, hij heeft goed de mimiek van Cas bekeken, de overgang ging geruisloos.

    1. @rene, ik ben het helemaal eens met je reacties.

     Maar ben je wel voorzichtig met je bloeddruk.😱
     Ik wil graag hier je reacties blijven lezen. 😁😁

     Weet je / jullie ik heb zo’n vermoeden dat de cliffhanger wel eens zou kunnen gaan over Nina, Bing en Lars.

     1. hahahaha ja hoor :-p
      Ik denk dat de cliff gaat over die Philippa en Merel en Lynn .
      Julian en Marwan in de gevangenis en Merel, Lynn of die Italiaanse vriendin een ongeluk of zo Crime passionel

  2. Ik kijk dit seizoen nog af, en dan stop ik met kijken. Klaar mee.

  3. Die diamantsmokkel is idd erg ongeloofwaardig, is ook wel duidelijk dat ze niet goed meer weten wat ze met het karakter Marwan aanmoeten. Midlifecrisis Rick vind ik eigenlijk best geloofwaardig, past wel goed in dat labiele van wel een kind/niet een kind. En Pamela is echt geweldig als huisjesmelkster! In het begin wat overdreven, maar ze begint in de rol te groeien. Jammer dat ze niet lang meer blijft.

   1. Wat grappig dat je denkt dat het diamanten zijn, het zijn tinasteentjes en als je goed kijkt naar het oog spel van Flip, dan zie je dat ze deze naast haar klanten zelf ook weleens lust. Speelt ze goed, heel subtiel en houdt toch net meer van het geld

  4. Ben benieuwd naar volgende week weer dichterbij cliffhanger kijk alle delen in een keer per week GTST MARATHON op zaterdag of zondag kan je reclame skippen agaat is leuk the bitch van onderweg naar morgen it’s back kijk hoe dat afloopt Nina redt bruiloft en Ludo Sanders gaat die Lars aan pakken en Julian en Marwan te voorspelbaar

  1. De laatste aflevering van dit seizoen is op 7 juli, dus komen er nog spoilers

   1. Op 7 juli is de cliffhanger op tv. 30 juni op videoland. Er komt dus nog 1 week aan spoilers.

   1. Het duurt even voordat het geaccepteerd word. Dus je kan niet zien wat iemand zegt erop. En dan krijg je dubbele reacties.

    1. Klopt. Is mij zelf ook al gebeurd, met gevolg dat mijn eigen reactie 2x geplaatst is.

Reageren is niet mogelijk