Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 20 t/m 23 maart

  Maandag 20 maart

  Rik weet niet hoe hij moet reageren als Stefano zijn buurmeisje Merel uitnodigt voor een samenzijn. Henk en Laura hakken knopen door over de invulling van hun bruiloft. Demi voelt zich zowel schuldig als opgelucht.

  Dinsdag 21 maart

  Shanti en Rik schrikken als blijkt dat De Koning ondanks alle afspraken tóch verandert. Janine wil naar Nola’s voorstelling en probeert Bing over te halen. Ludo zorgt ervoor dat Stefano zakelijk geen voet aan de grond krijgt.

  Woensdag 22 maart

  Bing vreest voor Stanley’s gezondheid en vraagt bij Luuk en Linda inzage in het medisch dossier van zijn vader. Jonathan heeft nog altijd een moeizame relatie met Henk, maar zijn band met neef Steef wordt hechter.

  Donderdag 23 maart

  Nola is door het dolle heen als haar lievelingsartiest Maxim optreedt in de talkshow van Janine, maar van Nina mag ze er niet bij zijn. Stefano speelt open kaart met Rik en vertelt hem over zijn recente misstappen.

  34 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Nina mag eruit met Bing ze gaan failliet en gaan naar Indonesië. Ze is echt gaan geloven dat ze een prinses is en onaantastbaar is.
   Stefano kan er ook uit is een loser.

  2. Merel is meerderjarig Charly !
   Het is tegenwoordig nogal een modetrend mannen uit wrok en jaloezie een pedo te noemen.
   Onschuldige mannen met gezinnen, wat men daar mee kapot maakt.
   Denk daar maar eens over na Charly, alvorens je dit zegt.

  3. Henny Pinkster op

   Ik vind de muziek van gtst de laatste tijd erg hard en aangezien ik niet alles mee krijg vind ik het minder leuk zouden jullie hier wat aan kunnen doen want anders ben ik geen kijker meer van gtst

   • Kijk je naar GTST op de TV, zet dan de ondertiteling (TT888) aan. Doe ik ook, omdat er nogal onduidelijk wordt gesproken.

   • Misschien zou je eens een woordenboek moeten kopen en kijken wat het woord pedo betekend ……………..
    Niet dat ik de rol van Merel nog normaal vind want dit karakter is in een paar maanden van een toffe meid veranderd in de soapsloerie maar dat is een ander verhaal.

    • Hahah, Nou ga voor jou echt geen woordenboek kopen hoorr..en weet echt wel wat het betekent. Tip; moet jij wat aan je spelling doen.

     • Tip: als je weet wat het betekent, waarom schrijf je dan zo iets doms.

      Overigens met de spelling van @rene is niets mis.

      • Ach laat maar Moud , ik denk dat dit een pubertje is van 12 of zo met dyslexie die dus niet goed kan lezen wat ik schrijf (niets tegen mensen met dyslexie natuurlijk maar als je niet kunt lezen moet je geen commentaar geven hahaha).

      • Zeg Moud, betekent met een d? Sinds wanneer is dat goede spelling?? Dat schrijft Rene dus. Denk daar maar ff over na he

     • De stam van betekenen is ‘beteken’. Nu de stam bekend is, is het ook eenvoudig om te bepalen of er een -t of een -d achter geplaatst moet worden. Onthoud dat betekent (met -t) nooit in de verleden tijd gebruikt wordt, en betekend (met -d) nooit in de tegenwoordige tijd.
      En in dit geval is het tegenwoordige tijd dus met een t .

    • Hé René, je hebt het over dyslexie, maar weet jij zelf wel wat het betekent? Over niveau gesproken..betekent moet niet met een D dus

   • Charie,
    Ik vind dit nogal een uitspraak, Merel is een volwassen vrouw dus ze kan doen wat ze wilt met Stefano ook kan hij haar vader zijn qua leeftijd het kan dus gewoon🙂

   • Merel is meerderjarig Charlie.
    Mannen worden snel tegenwoordig Pedo genoemd, ik vind dat onterecht.
    Dat schijnt in deze tijd nogal een modetrent te zijn, een onschuldige man uit wrok een Pedo noemen.

  4. Wat ik lomp vind van schijnheilige bing en Nina. Wel vertellen aan nola dat het ludo zijn schuld is geweest allemaal. Maar nu zelf je bek houden wat ze ludo hebben geflikt. De echte waarheid houden ze nu wel achter en iedereen moet dat verbergen voor de kleinkinderen inclusief ludo en Janine. Ik vind dat die kinderen het ook moeten weten wat ze hebben geflikt.

   Echt die bing moet ook vallen. Hij denkt ook dat hij alles maar kan maken als het in zijn voordeel is en anders gelijk drama.

   • Ik hoop van harte en verwacht eigenlijk ook wel dat Nola uiteindelijk de waarheid zal horen maar ik vind daar ook steeds meer Nina trekjes krijgen zoals Nina nu is maar ook zoals Nina Vroeger was verwend erg verwend dus uiteindelijk zal ze de kant van haar moeder kiezen wat eigenlijk ook wel weer redelijk normale is maar ik denk wel dat ze er achter komt. De twee jongste zijn nog te jong maar Nola snapt het voor Bing zouden er ook zomaar eens pittige tijden aan kunnen komen Ik ben weer reuze benieuwd hoe deze serie verder gaat. Ook Stefano en Merel vind ik een leuke verhaallijn en ook helemaal niet zo wereldvreemd want kijk hoeveel jonge meiden een relatie hebben met een wat oudere man Zeker als ze merken dat hij niet geheel in de slappe was ziet dus daar zie ik ook nog wel veel mogelijkheden en kanten in waar dat naartoe kan gaan en waar ik ook nieuwsgierig naar Ben gaan we nu eindelijk een lange intensieve verhaallijn met Merel krijgen na een vrij korte affaire met Marwan en Lynn. Voor de rest komen er natuurlijk ook weer spannende dingen aan en ben ik benieuwd naar alle andere pralijnen die nu lopen en gaan komen en dan vooral het huwelijk van Laura en Henk (cliffhanger) en de hereniging van Julian en Saskia nu hopelijk heel snel is en dat verwacht ik eigenlijk ook wel omdat Laura had gezegd dat hij pas ging dat is pas ging trouwen als Julian uit de gevangenis was en die plannen voor de bruiloft lopen nu al verder met de uitnodigingen die verstuurd zijn

  5. Wordt een beetje erg langdradig, sommige verhaallijnen zo snel mogelijk afronden en door, want dit is echt pfff uitxitten en er is altijd wel wat met de familie Sanders, zijn nog anderen daar he, maar goed, te langdradig

   • Pint er juist nu een veel meer en beter tempo in de verhaallijnen zitten dan pakken we geen paar jaar geleden waarvan je eigenlijk met kerstel is dat altijd de cliffhanger werd dat is nu wel minder in mijn beleving Maar goed ik snap het andere daaronders over denken. Verhaalijnen moet ook niet te kort worden toch?

   • Blijven we aan de gang met die Stefano nu heeft hij weer bewijs trouwring Rinaldi kan hij Ludo daar weer mee chanteren wordt van die Stefano wegwezen met die rotkop.
    Schiet op deze slechte verhalenlijn. En ook met die Nina en meelopen Bing .
    Hoop dat de Nola er snel achterkomt wat haar ouders Ludo en Janine hebben aangedaan.
    Weg met Nina en Bing en kinderen komen bij Ludo en Janine wonen

  6. Ik vind het erg dramatisch allemaal. Maar dat hoort bij de soap. En in de soap gebeuren nare dingen maar ook leuke momenten. Stanley zou een betere vader kunnen zijn voor Marwan. Wat moet Stefano met een jonge vrouw die zijn dochter had kunnen zijn? Merel is wel oud maar niet rijp genoeg om in te zien welke hoek de wind waait. Nina raakt de stoeterij en haar atelier kwijt. En dan kan zelfs de boks ook afgepakt worden. Ludo kan ook wraak nemen terwille van Stefano die een graantje mee pikte met de moeite die Nina doorstaat met haar gezin. Ik snap niet waarom dit nog zolang moet duren. Het verhaallijn mag ook een goeie afloop zijn

  7. Zo blijkt dat geen familie loyaler bleek dan familie. Daan boven Stefano dat zei Ludo nog.

   Zou leuk zijn als Daan nog terug zou komen en samen met Ludo de rest verder zou slopen. Plus ik zag nog zoveel potentie met de verhaallijn met Daan.

   Stefano die Daan alsnog de gevangenis in kreeg door dat filmpje wat hij had gemaakt. En Ludo hem proberen vrij te krijgen met alles wat hij kon en Stefano keihard pakken.
   Jammer gtst gemiste kans…..

  8. Ludo moet Stefano weer het drijfzand in gooien waar hij hem uit had gered.

   Nina moet in een patatzak gaan werken of wc”s schoonmaken in de koning zo laag moet ze zinken.
   En bing moet erin mee getrokken worden. Want hij voelt zich ook stoer met die boks keten dat zonder Ludo niet totstand zou zijn gekomen.

   Alle drie moeten kapot Nina en Stefano horen thuis in een inrichting. Als Stefano echt wraak wilt nemen dan moest hij dat bij die Oliviers familie doen in Italië. Die hebben zijn moeder verkracht en daardoor is zijn jeugd zo gelopen en is Ludo niet zijn vader maar broer. Daar moet hij wraak gaan nemen en nadenken die bastaard van een Stefano.