Spoilers 20 t/m 23 september

Maandag 20 september

Ludo en Janine schrikken wanneer ze in de krant lezen dat de auto van Leon is gevonden. Saskia is bang dat haar relatie met Julian te veel in een sleur terecht is gekomen. Terwijl Alex het steekwapen van Ilyas heeft gevonden, denkt Daan meer te weten over Leons einde.

Dinsdag 21 september

Shanti gaat op onderzoek uit naar de identiteit van haar vader. JoJo probeert vrede te vinden met het feit dat Ilyas niet meer weet wie ze is. Janine wil precies van Ludo weten welke duistere zaakjes in Leons boekje staan.

Woensdag 22 september

Shanti geeft de moed op haar vader ooit nog te vinden, maar Rik zet het onderzoek stilletjes voort. JoJo is geschokt als Ilyas haar zowaar lijkt te herkennen. Bing zet Julian aan het denken over zijn relatie met Saskia.

Donderdag 23 september

Daan kamt het kanaal waar Leons auto lag uit in de hoop aanwijzingen te vinden. Zal hij achter de waarheid komen? Henk wil indruk maken op Laura en voegt zich bij een klaverjasclubje. Marwan bekent dat hij het ware doelwit was.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 reacties
  1. Het is een debiel zonder energie ,net als de wijn zuipende schrijvers (vrouwen van middelbare leeftijd) die van gekkigheid niet weten wat te schrijven.

 1. Aan de reactie van sommige te lezen, lijken ze te denken dat het een waargebeurd verhaal is. Het is en blijft een soap dus dat betekend dat iedere verhaallijn tot in den treuren word uitvergroot en besproken…een beetje zoals in het echte leven alleen bespreek je daar dingen (hopelijk) sneller met je partner/omgeving.

 2. Ligt het nou aan mij? Ik dacht dat Shanti haar vader al had ontmoet? En nu weet ze opeens niet wie haar echte vader is… of ben ik nou gek en heb ik wat gemist?

 3. Anton moet gewoon z’n probleem bespreken met Linda en niet een pilletje ervoor slikken dat niet natuurlijk
  Hij zal zich ervoor schamen maar dat is helemaal niet nodig

   1. Haha Linda ging vroeger juist altijd voor de oudere mannen. Maar wie weet gaat het nu anders 🙂
    Wel weer een ‘mankementen’ verhaallijn voor Linda en Anton. Eerst Linda in de overgang en nu dit, toch weer een zelfde soort verhaallijn. De sterkere, grotere verhaallijnen gaan wat dat betreft toch eerder naar Janine en Ludo. Wel jammer wat mij betreft.

Vorig artikel

Martijn Fischer krijgt rol in GTST

Volgend artikel
Daan Stern GTST

Spoilers 27 t/m 30 september

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!