Spoilers 20 t/m 24 januari 2020

Er zijn weer nieuwe spoilers! In de vierde week van januari is Lana nerveus voor een uitspraak van de rechter, besluit Rik om per direct zijn nieuwe woning te betrekken en wil Lana vluchten met Bobby. Lees snel meer…

Maandag 20 januari
Lana is nerveus voor de uitspraak van de rechter. Ludo moet aan Nina toegeven dat hij het verprutst heeft bij Janine. Tiffy krijgt een ongelukje en dat is de reden om het hele huis op zijn kop te zetten. Daan krijgt mysterieuze informatie.

Dinsdag 21 januari
Shanti wordt betrapt als ze Rik probeert te ontlopen. Als Lucas zijn zin doordrijft, walst hij over Tiffy’s gevoelens heen. Valentijn is verbijsterd als hij hoort over Lana en Bobby. Janine reageert rebels als Nina haar gedrag wil bepalen.

Woensdag 22 januari
Puck zit al in de problemen door een belofte die ze heeft gedaan en maakt het alleen maar erger. Lucas wordt door Nina en Ludo gedwongen zijn grootste angst te overwinnen. Rik besluit om per direct zijn nieuwe woning te betrekken.

Donderdag 23 januari
Een misverstand tussen Rik en Shanti neemt steeds grotere vormen aan. Merel zwerft over straat omdat ze niet gedwongen wil worden door haar moeder. Saskia heeft succes als bemiddelaar in een relatiecrisis.

Vrijdag 24 januari
Amir trekt het slecht als hij door Sjors en Anton onder druk wordt gezet. Julian voelt zich gemanipuleerd als hij de schuld krijgt van Merels wegloopactie. JoJo verheugt zich op een leuke date, maar die wordt op het allerlaatste moment afgezegd. Lana wil vluchten met Bobby.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 reacties
 1. Khad gehoopt dat met de komst van het nieuwe gezin de verhaallijnen wat leuker zouden worden maar het blijft nog steeds matig. Ik mis echt de spannende verhaallijnen

 2. Gtst is echt zo leuk!!!!! Ik zou super graag een rol krijgen in gtst…..of iemand een keer ontmoeten…..het is echt een droom!!!!!!!!

 3. Julian en Saskia zijn wel heel minimaal aanwezig zeg… Gelukkig worden de verhaallijnen weer wat boeiender, meer problemen van alledag. Je merkt dat de acteur die Valentijn speelt meer op zijn gemak raakt, op deze manier mag hij best blijven van mij 😉 Nu alleen nog Puck eruit en dan ben ik tevreden. Dat is echt een loslopend projectiel, een karakter van niks.

  1. Met Julian en Saskia zal het wel goed komen. Zij zitten er natuurlijk ook nog maar net in dus dat ze nog geen (grote) verhaallijn hebben is niet zo gek. Over Merel ben in tot nu toe nog niet erg enthousiast maar dat komt vast vanzelf.

   Wat betreft Puck ben ik het met Edd eens. De actrice speelt niet slecht maar het personage komt totaal niet uit de verf. Ik krijg het gevoel dat ze puur voor de Nina/Daan verhaallijn is toegevoegd en dat ze nu niet meer zo goed weten wat ze met haar aan moeten.

   1. In de aflevering van vanavond 13.01 waren Julian & Saskia toch best zichtbaar aanwezig. ?

    Het is wel bekend dat ik geen Daan fan ben, maar wat hij vanavond tegen Nina zei over Bing en de kinderen, moet ik Daan 100% gelijk geven. Nina moet niet zo stoer doen en Bing maar blijven verdedigen, maar aangifte doen van ontvoering van de kinderen.

    Ik snap dat Nina zich schuldig voelt over de ontstane situatie (en terecht) maar wat Bing nu doet, kan absoluut niet en is niet goed te praten, ondanks zijn gekrenkte ego.

    1. Jij geen Daan fan? Hoe is dat mogelijk? 😉

     Ik ben het helemaal met je eens. Ik hoop ook niet dat het over enkele weken weer goed is tussen die twee. Na wat ze hebben meegemaakt zou ik dat heel onrealistisch vinden. Een affaire maakt altijd ontzettend veel kapot. Dat is niet sorry, kusje erop en weer doorgaan.

     1. Ja inderdaad. Vooral als er kinderen bij betrokken zijn. Of je als echtpaar (of partners) het nu wilt of niet, maar kinderen zijn toch min of meer de dupe.

 4. Ondanks dat ik een paar weken geleden nog kritisch was vind ik dat GTST zich goed herpakt heeft. De verhaallijnen worden langzaamaan weer iets boeiender.

  Ik ben op moment vooral benieuwd naar de verhaallijn van Lana/Bobby en de verhaallijn van Janine.

 5. [TOEVOEGING GTSTCOURANT: HET IS NIET TOEGESTAAN OM ONDER VERSCHILLENDE NAMEN REACTIES TE PLAATSEN!]

  Wordt tijd dat de actrice die Lana speelt inderdaad opdondert, ze speelt al een tijdje in de serie maar haar acteerprestaties vorderen maar niet. Dit in tegenstelling tot Jojo en Valentijn, die groeien in hun rol de laatste tijd vind ik.

  1. De rol van Lana en de actrice zijn niet echt slecht, maar ze krijgt wel veel te veel aandacht/tijd. In een bescheiden opzet mag ze voor mij nog wel blijven.

 6. Lana speelt goed. Bobby ook… ze irriteren me beide met hun bedrag….Sneu voor Valentine
  Rick en Shanty- hij houdt geen rekening met haar…. Ludo wil te veel te snel, hoe goed hij het ook bedoeld..-Maar hij had Janine niet zo moeten naaien…. Nina en Daan was spannend en o zo verkeerd- Geef Bing gelijk de time out te nemen…maar contact houden is belangrijk indien de kinderen geen gevaar lopen.

  K zag Carolina Dijkhuizen ook voorbij komen!! Erg leuk

  Al snap ik Kraaij jr er niet goed in…. Goede acteur…maar of hij geschikt voor GTST = Is mijn vraag? ….

  Buiten dat…

  Leuke Cast…

  Keep going… kijk al jaren…

 7. Eindelijk, Lana wil vluchten. Mijn zegen heeft ze, verschrikkelijk kind. Bah, je zou zo’n dochter hebben. Daar deugt helemaal niks aan. En die Bobby, bah bah. Wegschrijven uit gtst en heel snel svp.

   1. Tja @Koen, vraag ik mij ook vaak af. Lana is een opstandige puber, die zich verzet tegen haar moeder (ouders), zoals zovele pubers. Bovendien ze speelt “slechts” een rol/personage.

    Ik weet niet hoe oud diegene zijn, die zo negatief over Lana schrijven. Maar ik vraag mij af hoe zij als puber waren of zijn. Moeten ze misschien maar eens aan hun ouders vragen. Haha!

    1. Wat Lana flikt is wel iets meer dan zich alleen maar verzetten. Valentijn het huis uit laten zetten, een crimineel verbergen, uit wraak Valentijn’s vriendin tegen hem opzetten en hem vervolgens online shamen, Bing bestelen, assisteren bij een inbraak, en (ondanks dat alles is uitgepraat en opgelost) misbruik maken van Valentijn’s gevoelens.

     Dat soort acties zorgen ervoor dat kijkers een personage niet kunnen uitstaan.

     Zelfs Charlie had nog meer fatsoen in haar tienerjaren. Of Kim, ondanks de valse beschuldiging omtrent seksueel misbruik richting Jef.

     1. Je kan het inderdaad niet verklaren, simpelweg omdat niemand jaloers is! Het is gewoon ergernis! De verhaallijn rond Lana is saai, irritant en de actrice brengt het op een te vlakke manier over op beeld, het sprankelt niet, het strijkt tegen de haren in. Veel (oudere) kijkers voelen zich daarnaast meer betrokken bij de verhaallijnen van de wat oudere auteurs en hebben niet meer zoveel met de pubertaferelen. Wat dan niet echt meewerkt is dat Lana en haar verhaallijn ook nog eens vrij veel aandacht krijgt, waardoor ik mezelf betrap op wegzappen, of afleveringen overslaan als ik lees dat het die avond weer over haar gaat.

error: Kopiëren is niet toegestaan!