Spoilers 20 t/m 24 mei 2019

MA 20/6
Ludo neemt Janine in vertrouwen over zijn plannen met Billy. Anton brengt een serenade. Billy wil dat Shanti voor zichzelf kiest. Janine geeft Rob de gelegenheid om zijn kant van het verhaal te vertellen. Linda verbergt haar verliefde gevoelens.

DI 21/6
Shanti slikt haar babynieuws in als de situatie haar helemaal niet bevalt. JoJo is reuzeblij als Rover thuiskomt, maar is niet blij als hij er meteen vandoor wil. Billy toont aan Linda hoeveel macht zij heeft.

WO 22/6
JoJo waardeert het als Kimberly en Lana een anti-Rover-dag voor haar organiseren. Wat grappig begint, eindigt in een catastrofe. Aysen wil van Zoë weten wat zij precies heeft zien gebeuren tussen Rik en Jet.

DO 23/6
Daan geniet van de ruzie tussen Rik en Zoë. JoJo maakt misbruik van haar blessure terwijl Zoë getuige is van een geheime ontmoeting. Nina blijft moeite doen de relatie van haar ouders te redden tot ze de waarheid hoort.

VR 24/6
Amir wordt overrompeld door een move die hij niet zag aankomen. Linda doet grote moeite om Rover dicht bij zich te houden. Rik deelt zijn nieuwe bestaan met Daan, niet wetende dat Daan daar de oorzaak ervan is.

Total
1
Shares
26 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Verlaten Anouk Maas en Dilan Yurdakul GTST?

Volgend artikel

Valentijn Sanders vanaf 27 mei te zien in GTST

Heb je dit al gelezen?