Spoilers 21 t/m 24 december

Maandag 21 december

Anton wil dat Linda het gedoe met Judith loslaat. Amelie mist Amir, maar Marwan staat te popelen om zijn plek in te nemen. Tiffy pakt Daan hard aan: komt hij daardoor tot een inzicht?

Dinsdag 22 december

Merel vreest dat haar zusje een eetprobleem heeft. Lydia is nerveus voor een etentje met de schoonfamilie. Linda en Saskia raken ongerust als Anton verdwenen is.

Woensdag 23 december

Linda schakelt de politie in. Daan gaat naar zijn eerste AA-bijeenkomst. Nina wordt tegengewerkt. Billy wil Richard gebruiken, net zoals hij haar heeft gebruikt. Ludo krijgt bijzonder gezelschap.

Donderdag 24 december

Janine schrikt als Amelie wil dat ze schilderijen van Ludo verkoopt. Henk maakt gebruik van Lydia. Richard merkt dat Billy en Nina tegen hem samenspannen.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

22 reacties
 1. Linda wordt door deze verhaallijn idd erg onnozel neergezet, terwijl ze zo helemaal niet is. Waar is die gewiekstheid van haar gebleven? Het klopt gewoon niet!

 2. De makers van GTST zien hun kijkers voor ‘gestoord’ aan (???). Verhaallijn Anton, Linda, Judith is zo slecht en ongeloofwaardig. Linda wordt echt als onnozel weggezet. Judith spant de kroon: zeer ongeloofwaardig, zelfs voor een soap, en bedroevend slecht acteerwerk. Daarentegen groeit Amelie in haar rol, om positief af te sluiten.

  1. Mijn diepe dank voor deze reactie…………….. Judith is HET dieptepunt van de afgelopen 10 jaar, wat een vreselijke actrice en wat een idioot verhaaltje (is het wel een verhaal of is het gewoon beeldvulling)

  2. Anton was op zoek in dit leegstaand huis,naar een fingeerde patiënt,kwam daarbij terecht aan een gesloten alcoof,bij het het het opendoen man deze deuren
   (is bekend,tik met een koekenpan)
   Tiffy was ook in dit huis, om naar haar vader te zoeken,maar meld aan haar moeder ,niets verdachts !
   Waar heeft ze dan gezocht?In de kelder!
   Onrealistisch als de pest deze hele serie!

   1. Daan hoort aankomende donderdag de meday oproep van Ludo op de politie radio nadat hij het kanaal veranderd, alleen doordat hij zo bezopen is dringt het niet tot hem door.

    1. Klopt, jullie hebben gelijk. Heb het vanochtend toevallig op sociale media gelezen.

     Verdorie, dus Ludo had al gevonden kunnen zijn. Als dat uit komt kan Daan zijn borst nat maken.

  1. Afgelopen vrijdag op Videoland kwam daar uitsluitsel.. maar ja. Geen spoiler.. of je jebt videoland en weet waar ik het over heb. Of je moet nog een week geduld hebben

   1. hahaha ik kan dat mens steeds minder verdragen.
    Als ze nou niet zo beroerd acteerde was het misschien te verdragen maar dit is zo tenenkrommend slecht dat ik zelfs niet meer denk : “ach het is een soap dus deze verhaallijnen horen er ook bij” .
    Gelukkig hebben we de geweldige van Nooten en de zalige Billy (hopelijk een blijvertje)

Vorig artikel

Spoilers 14 t/m 17 december

Volgend artikel
GTST Amelie Hendrix

Bo in verwachting van eerste kindje

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!