Spoilers 21 t/m 25 januari 2019

by GTSTCourant

MA 21/1
Terwijl Ludo zijn vermoedens probeert te bevestigen, verzwijgt Janine dat ze iemand anders verdenkt van de aanslagen. Ze regelt via via een bezoek aan een extra beveiligde inrichting. Na een verhoor is Aysen zodanig gefrustreerd, dat ze een illegale actie onderneemt.

DI 22/1
Sjors heeft wraakgevoelens, toch weet Bing haar te verrassen. Lucas ontwaakt in een situatie waar hij niets van begrijpt, maar neemt het er wel van. Mark en Janine lijken samen op te trekken tegen Ludo, totdat Marks ware plannen duidelijk worden.

WO 23/1
Anton neemt een eenzijdige levensbeslissing waar hij Linda mee in de problemen brengt. Een gestreste Laura moet in haar eentje de Koning draaiende zien te houden nu Lucas spoorloos is. Amir meldt zich bij Bing om een dagje met Max door te brengen.

DO 24/1
Aysen constateert tot haar frustratie dat Daan Shanti leuk vindt. Tijd om hem een lesje te leren, en wie kan ze daar beter voor gebruiken dan Shanti zelf. Rik benadert een privédetective. Zoë heeft even geen zin meer in mannen in haar leven.

VR 25/1
Janine en Ludo krijgen een shockerende videoboodschap van Lucas. Terwijl Janine in actie komt, start Ludo een plan B. Ze houden hun agenda’s voor elkaar verborgen. Tegelijkertijd wordt er een geheimzinnig pakje voor Mark bezorgd.


Lees ook:

7 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Niisa
13 januari 2019 18:51

Hmm Janine regelt via via een bezoekje aan een extra beveiligde inrichting. Zou dat toch Hein zijn?

Niisa
14 januari 2019 09:24

Het is Hein!!!! Ben benieuwd wat die Hein nog meer in peto heeft

Maaike
14 januari 2019 11:12
Antwoord op  Niisa

Toch wel blij verrast. Ik hoop dat ze meer flashbacks laten zien vanuit Jos zijn p.o.v hoe hij alle acties heeft uitgevoerd, want ik zit wel nog met wat vragen. Hoe wist hij bijvoorbeeld dat Marieke dat popje ging kopen? Leek een impuls actie.

Jessie
17 januari 2019 22:15

Ben ik de enige hier die Aysen en Daan heel leuk in de serie vind samen?

Katinka
22 januari 2019 20:56
Antwoord op  Jessie

Nee, ik vind ze ook heel leuk samen en hoop dat ze een relatie krijgen.

Rob
25 januari 2019 11:25

Vinden jullie ook niet dat Chanty heel erg op Loes lijkt!

ulijn
11 februari 2019 10:07
Antwoord op  Rob

ja dat vind ik ook!

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!