Spoilers 21 t/m 25 mei 2018

MA 21/5 
Loes schrikt als Bing met Nina naar de dokter wil. Amir weigert hulp van Bing bij een emotioneel besluit. Laura wijst het nulurencontract van Lucas af en stelt haar eigen eisen. Zoë moet een oplossing bedenken, omdat ze niet op de universiteit kan zijn als ze in de gevangenis zit.

DI 22/5
Marieke zet Mark aan tot actie als hun financiële toestand penibel is. Rik voorkomt dat de teleurgestelde Zoë een kapitale fout maakt. Q denkt zijn probleem op te lossen door een onlineprofiel en een snelle date.

WO 23/5
Aysen merkt Lana’s verdachte gedrag op en houdt haar in de gaten. Amir reageert fel als er aan zijn omgeving een kleine verandering gemaakt wordt. Sam realiseert zich dat ze Amir ook op afstand kan blijven steunen. Dit maakt een moeilijke beslissing makkelijker.

DO 24/5
Amir gaat door een moeilijke fase. Gelukkig heeft hij vrienden. Loes ziet dat haar gestook tussen Nina en Nola effect heeft. De samenwerking van Noud en Sjoerd is stroef door het onvoorspelbare gedrag van Sjoerd.

VR 25/5
Bing krijgt goed nieuws en gaat ermee naar Nina, maar zij kan er niets mee. Marieke wil graag weg uit de caravan en probeert logeerruimte bij haar zus te regelen. Sjoerd wordt betrapt bij het leegtrekken van een creditcard.

 


38
Laat een reactie achter!

GTST-je

Ik wist het! Het was Loes! Hopelijk gaat ze snel de bak in en uit de serie. Ik vind haar personage niks. Heb niks tegen de actrice, waar Loes is geen leuk of goed personage

Arda

Ze zal zowiezo de bak in gaan want ze is al op weg.
Wacht maar totdat Bing erachter komt dat loes bezig is met spierverslapper aan het toedienen bij zijn vrouw Nina.

Petra

Wat een nepverhaal zeg! Sjoerd gaat weer gebruiken dat zie je gelijk! Ik heb gehoord dat hij eruit geschreven wordt en terecht want hij is psychisch niet in orde nooit geweest ook. Maar hij sterft aan een overdosis! Aisen redt hemnog net op tijd. Verder is Loes echt een bitch zeg! Zomaar Nina drogeren! Kan ik zo boos om worden, wat heeft Nina haar aangedaan? Maar Loes is bikkelhard en gaat Bing chanteren met die laptop. Dan durft Bing het niet op te nemen voor Nina ivm bewijs dat er tegen hem is. Helaas overlijdt Nina dan ook en komt… Lees meer »

Marit

Ja Nina gaat hier kapot aan idd! Maar dan hebben we nog Ludo die gaat wraak nemen op Loes. Let op mijn woorden

nicky

sjoerd gaat nergens heen dat is al bevestigt door gtst na dat het uitkwam dat hij een rol had gekregen

Petra

Wat een nepverhaal zeg

Brazillll

Sjoerd wordt betrapt op het leegtrekken van een creditcard? Heb vooruitgekeken maar dit gebeurt totaal niet in de aflevering van volgende week

Lolita

Het is loes die lana onderdruk zeg

Susan

Waarom posten jullie de laatste tijd zo weinig

Bram

Lekker voor je los

Anno

Wanneer komt er weer nieuw nieuws

Lot

Een tijdje terug was er een aflevering waarin lana en Sjors samen zouden eten, maar Zoë en Loes vervolgens met Sjors mee gingen om het eten te brengen. Lana raakte compleet overstuur toen ze Zoë en Loes zag. In de aflevering van volgende week zie je dat lana niet echt bang lijkt te zijn voor Zoë als ze haar ziet bij de begrafenis, zelfde geldt overigens voor Bing. Omdat ze toen zo overstuur raakte van Loes en Zoë kan ik eigenlijk alleen de conclusie trekken dat lana overstuur raakte door Loes, omdat ze dus niet echt bang lijkt te zijn… Lees meer »

Yoshi

Daar heb je gelijk in! Loes heeft de fatale trap gegeven.

Petra

Wat een nepverhaal zeg!

Rick17

Bij de aflevering van 23 mei zie je dat, er een man achter de deur staat bij boks als lana in beeld is, zou het dan toch Bing zijn?? Of zal jan maes nog leven??

GTST-je

Nee, het is bing niet. Als je goed op let ziende Bing vlak naast Lana staan en niet bij de deur. Ik denk dat het Loes is. Je iets van een bruinachtige trui en bij de preview van de volgende aflevering zie je dat Loes zo’n soort trui aan heeft

Roy

Zal mij niks verbazen als laura bij de cliffhanger de serie gaat verlaten of dat zij de moordenaar is.

Kevin

De spoilers suggereren een beetje dat Sam weer weg gaat, zou ze binnenkort ook de serie verlaten?

nicky

geloof van wel maar tijdelijk zal wel flex zijn

Brazinho

Vind Q steeds beter worden in gtst

Lisa

Ik denk ook dat Loes de dader is. Volgens mij is er bekend dat ze Bing en tweede keer heeft weg zien gaan. Ik denk dat ze toen Bing heeft gevolgd en zodoende ook in de haven is terecht gekomen. Weet alleen niet zo goed waarom ze Jan Maes een trap zou gegeven hebben. Bedreigde hij haar ook? Maar Loes is sowieso in staat om Lana te bedreigen en Zoe niet. Denk ook dat ze Zoe een alibi gaf omdat ze er dan zelf meteen ook een had en daarna zo tegen was dat Zoe zich ging aangeven en Anton… Lees meer »