Spoilers 21 t/m 25 mei 2018

MA 21/5 
Loes schrikt als Bing met Nina naar de dokter wil. Amir weigert hulp van Bing bij een emotioneel besluit. Laura wijst het nulurencontract van Lucas af en stelt haar eigen eisen. Zoë moet een oplossing bedenken, omdat ze niet op de universiteit kan zijn als ze in de gevangenis zit.

DI 22/5
Marieke zet Mark aan tot actie als hun financiële toestand penibel is. Rik voorkomt dat de teleurgestelde Zoë een kapitale fout maakt. Q denkt zijn probleem op te lossen door een onlineprofiel en een snelle date.

WO 23/5
Aysen merkt Lana’s verdachte gedrag op en houdt haar in de gaten. Amir reageert fel als er aan zijn omgeving een kleine verandering gemaakt wordt. Sam realiseert zich dat ze Amir ook op afstand kan blijven steunen. Dit maakt een moeilijke beslissing makkelijker.

DO 24/5
Amir gaat door een moeilijke fase. Gelukkig heeft hij vrienden. Loes ziet dat haar gestook tussen Nina en Nola effect heeft. De samenwerking van Noud en Sjoerd is stroef door het onvoorspelbare gedrag van Sjoerd.

VR 25/5
Bing krijgt goed nieuws en gaat ermee naar Nina, maar zij kan er niets mee. Marieke wil graag weg uit de caravan en probeert logeerruimte bij haar zus te regelen. Sjoerd wordt betrapt bij het leegtrekken van een creditcard.

 

Total
0
Shares
38 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Heb je dit al gelezen?