Spoilers 21 t/m 25 maart

MA 21/3
Job heeft een rekening openstaan bij Maxime en wil dat in natura betalen. Linda zorgt ervoor dat Rover het huis voor zichzelf heeft, zodat niet zijn date met Benthe in de weg staat. Anton moet zich inhouden ten opzichte van de brutale Sam.
DI 22/3
Nina voelt zich geweldig door alle positieve persberichten. Aysen en Anton vinden dat Sjoerd op een onverantwoordelijke manier omgaat met zijn vaderschap. Thijs probeert Sjoerd voor de rechter te krijgen. Rikki is genuanceerder.

WO 23/3
Laura vindt dat Job niet correct omgaat met Jefs ‘erfenis’. Sjors houdt haar gevoelens voor Bing verborgen, maar hij kijkt daar dwars doorheen. Als Nina voor een groot dilemma staat, wil Maxime haar helpen. Maar Nina beslist zelf.

DO 24/3
Sjoerd moet een moeilijke toezegging doen als hij vrij wil komen. Sam probeert Rik mee te krijgen in haar plan. Job zit plotseling opgescheept met een ex-vriendinnetje en heeft hulp nodig. Rikki neemt een ingrijpend besluit en moet dit aan Thijs vertellen.

VR 25/3
Sam gaat de strijd met Linda aan over het huisarrest. Janine doet een persoonlijke openbaring als Hein zegt dat hij haar volledig vertrouwt. Ze weet niet dat hij een plan heeft. Nina voelt zich klemgezet als Bing wil dat ze zich aan zijn zakelijke voorwaarden onderwerpt.

Total
0
Shares
9 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Promo RTL4 met Dilan, Everon en Erik

Volgend artikel

Everon Jackson Hooi co-host in Carlo’s TV Caf√©

Heb je dit al gelezen?