Daan Stern GTST

Spoilers 22 t/m 25 februari

Maandag 22 februari

Bing wordt door Manu aangezet harder te trainen om weer te kunnen lopen. Rik en Shanti denken anders over hun zorg voor Louise. Daan probeert Tiffy te versieren, maar zij reageert aarzelend.


Dinsdag 23 februari

Daans toenaderingspogingen bij Tiffy vallen niet goed bij Lucas. Julian wil alleen instemmen met adoptie als hij inspraak krijgt bij de selectie van de adoptieouders. Demi gaat samen met Merel naar de bevallingscursus.


Woensdag 24 februari

De spanning is te snijden als Marwan en Julian weer samen in de buurtsuper aan de slag gaan. Het botert ook niet tussen Laura en Lydia, de voormalige vriendinnen staan elkaar naar het leven. Daan vlucht met Louise.


Donderdag 25 februari

Sami is woedend als Marwan ontslag neemt bij de buurtsuper. Henk staat erop dat Laura en Lydia het goed maken, maar de vrouwen ontlopen elkaar liever. Tot Nina’s totale verbijstering wil Ludo het veilinghuis terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 reacties
 1. Lijkt erop dat tiffy samen met Lucas eruit gaat tiffy is verliefd op Daan maar is niet wederzijds dus ik denk dat ze samen met Lucas eruit gaat om Daan vergeten

  1. Ik ben helaas bang van wel. Al zou dat erg jammer zijn. Daan en Tiffy kunnen een leuk koppel worden en Daan heeft Tiffy eigenlijk ook echt nodig als vriendin, en later kan het uitgroeien tot iets moois qua relatie… maar helaas lijkt het er inderdaad op dat Tiffy en Lucas samen met Wolf vertrekken…

 2. Het is natuurlijk een duidelijk verhaal wat je al heel lang ziet aankomen. Rik en Shanti zullen het kind van Demi en Marwan ongetwijfeld gaan adopteren.

  1. Ik denk dat ze daar pas naar gaan kijken wanneer het hele Corona gedoe voorbij is. Wanneer ze weer gewoon normaal kunnen draaien zoals daarvoor.

 3. Ik hoop zo dat Marwan gewoon zijn verantwoordelijkheid neemt en dat adoptie gewoon niet doorgaat. Dat ze gewoon beide zorgen voor de baby. Gewoon een x een goed verloop dat altijd maar dat negatieve.

  1. Dit kon je al zien aankomen , ik zie er nog van komen dat Louise in een pleeggezin komt en ze niet meer te zien zal zijn in GTST (komen anders te veel kids denk ik) .
   Valt het jou ook op dat Richard niet voorkomt in de spoilers? , misschien toch een kogeltje gekregen?

   1. Inderdaad René, nu je het zegt, dat over Richard.

    In een interview in bijlage Vrouw van de Telegraaf klapte Lone van Roosendaal (Billy) een beetje uit de school, er duikt blijkbaar een ex op van Richard, wanneer stond er niet bij. Misschien is hij gewond of …..!

    Maar wat ik mij dan afvraag, wat gebeurd er dan met Ludo, de bak in, mag hopen van niet.

    1. Aah net een nieuwe spoiler dat Ludo Richard onder vuur houd , ik denk dat Ludo straks alles terug krijgt en het flink spannend gaat worden.
     En als Ludo schiet dan is hij ontoerekeningsvatbaar want hij is geestelijk natuurlijk flink van het padje af .
     Dan zal Daan ook wel een handje helpen bij het onderzoek dan en die zal intussen wel weten dat Billy achter zijn ellende zit.
     Ik vind de verhaallijnen wel top nu .

    1. Ook dat klopt. Ik denk dat Billy zich even rustig houdt, nadat Shanti er achter is gekomen wat Billy, Daan heeft aangedaan. Als dat bekend wordt….!

     Of het is stilte voor de storm.

  2. Wat is vluchten?
   Kan ook zijn dat hij met haar wegloopt Tiffy ziet en met haar weer terug loopt.
   Ze blazen graag de spoilers op om te zorgen dat er gespeculeerd word. Maar persoonlijk denk ik niet dat dit een enorme verhaallijn gaat worden. Denk eerder dat Daan met Tiffy gaat voor Louise en dan die terug kont en Rik en Shanti de baby van Demi krijgen.

error: Kopiëren is niet toegestaan!