Spoilers 22 t/m 25 maart

Demi Verduyn GTST

Maandag 22 maart

Janine ontmoet de ex van Richard. Billy verbergt voor Richard dat ze zijn verrassing niets vindt. Henk krijgt ongewenst vrouwelijk gezelschap tijdens het voetbal kijken. Daan probeert Shanti aan zijn kant te krijgen.

Dinsdag 23 maart

Julian wil niet dat Demi aan een vriendin vertelt dat ze zwanger is. Saskia beseft dat ze Merel te weinig aandacht heeft gegeven. Richard vindt een uitzonderlijk kunstwerk in het depot van het veilinghuis. Janine wint Indra’s vertrouwen.

Woensdag 24 maart

Demi krijgt vanwege haar zwangerschap weer te maken met online pesterijen. Julian probeert zijn dochter buiten schot te houden. Linda ontdekt dat Saskia oma wordt. Bing zet Ilyas tegen zijn zin op een zijspoor bij Boks.

Donderdag 25 maart

Nina is verbijsterd als Billy uitgerekend haar vraagt bij het ontwerpen van een trouwjurk. Shanti regelt stiekem een ontmoeting tussen Daan en Louise. Henk, Lydia en Laura raken weer verstrikt in een groot misverstand.

8 reacties
    1. Ja die mag echt wel een leuke vaste rol krijgen. Een relatie met Indra of zo.

  1. Vind het ook een beetje jammer wat ze nu met de rol van Lydia doen. Was leuker geweest als ze inderdaad een andere lover thuis had zitten

    1. Wie weet.. de broer is ook nog niet aan bod gekomen.
      Of ze neemt ontslag en is weer weg

  2. Ik was echt fan van Lydia, maar het wordt nu wel een ouwe zeiksok. De verhaallijn wordt ook wel te ver uitgerekt, laat Laura en Henk nou maar gewoon samen komen.

Reageren is niet mogelijk