Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 22 t/m 25 maart

  Maandag 22 maart

  Janine ontmoet de ex van Richard. Billy verbergt voor Richard dat ze zijn verrassing niets vindt. Henk krijgt ongewenst vrouwelijk gezelschap tijdens het voetbal kijken. Daan probeert Shanti aan zijn kant te krijgen.

  Dinsdag 23 maart

  Julian wil niet dat Demi aan een vriendin vertelt dat ze zwanger is. Saskia beseft dat ze Merel te weinig aandacht heeft gegeven. Richard vindt een uitzonderlijk kunstwerk in het depot van het veilinghuis. Janine wint Indra’s vertrouwen.

  Woensdag 24 maart

  Demi krijgt vanwege haar zwangerschap weer te maken met online pesterijen. Julian probeert zijn dochter buiten schot te houden. Linda ontdekt dat Saskia oma wordt. Bing zet Ilyas tegen zijn zin op een zijspoor bij Boks.

  Donderdag 25 maart

  Nina is verbijsterd als Billy uitgerekend haar vraagt bij het ontwerpen van een trouwjurk. Shanti regelt stiekem een ontmoeting tussen Daan en Louise. Henk, Lydia en Laura raken weer verstrikt in een groot misverstand.

  8 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Vind het ook een beetje jammer wat ze nu met de rol van Lydia doen. Was leuker geweest als ze inderdaad een andere lover thuis had zitten

  2. Ik was echt fan van Lydia, maar het wordt nu wel een ouwe zeiksok. De verhaallijn wordt ook wel te ver uitgerekt, laat Laura en Henk nou maar gewoon samen komen.