Spoilers 22 t/m 26 januari 2018

MA 22/1
Het nieuws dat Bing is opgepakt, gaat als een lopend vuurtje door Meerdijk. Alex trekt alles uit de kast om Bing te laten bekennen. Loes beseft dat ze een probleem heeft en wil in het geheim overleggen met Aysen en Zoë. Anton probeert Amir uit te horen, maar Amir houdt discreet af.

DI 23/1
Rik weet niet wat hij met de toenaderingspogingen van Sjors aan moet. Als hij aandacht krijgt van een mooie dame, gaat hij daar op in. Loes legt een verklaring af bij Alex, waarmee ze Bing een alibi verschaft. Maar ze weet meer. Alex is niet zomaar overtuigd van Bings onschuld.

WO 24/1
Linda schrikt als het politieonderzoek ertoe leidt dat Alex bij haar op de stoep staat. Lucas zegt Janines verjaardag af, omdat hij geen zin heeft in een conflict met Ludo. Sjoerd heeft het idee dat het huwelijk van Anton en Linda op springen staat.

DO 25/1
Sjoerd wint een grote prijs. De huwelijkscrisis van Anton en Linda heeft zijn weerslag op het geluk van Aysen en Sjoerd. Laura bezoekt De Rozenboom en vindt het daar vreselijk. Sam ziet hoe Q onder de indruk raakt van een meisje en besluit hem te helpen om contact te maken.

VR 26/1
Sam wordt achtervolgd en is hier niet van gediend. Noud bekent dat hij prille liefdesgevoelens heeft. Laura wordt wakker met een fikse kater. Sjors wordt op prettige wijze ontvoerd. Zoë en Aysen doen onderzoek naar de werkwijze van de commissie die Zoë heeft afgewezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

24 reacties
 1. Verschrikkelijk slecht gtst van vanavond vooral Lucas kan er meteen uit en de verjaardag van Janine hoe oud is ze geworden 55+???

 2. Even buiten de spoilers om… de rol van Lucas is sinds zijn terugkomst zooo saai geworden. En ik heb de oplossing: laat Menno terugkomen! Ik vond die twee echt een match. Dan heb je meteen een verhaal over hoe Lucas weer verliefd op hem wordt, maar hem niet meer toe durft te laten. En dat Alex het veld moet ruimen voor Menno, maar het daar niet bij laat zitten en Aysen inzet. En daar wordt Lucas het slachtoffer van… Okay ik sla door, sorry ? Maar het lijkt mij een goed plan

  1. Van mij mag Lucas er gewoon helemaal uit, zijn personage is een rare hysterische nietsnut geworden, een gewone homo zou ik een stuk leuker vinden dan dit stereotype .

  1. een sweepweek halverwege het seizoen waarbij alle verhaallijnen tot een hoogtepunt kwamen en Anita dood hing.
   Maar voor het eerst een wintercliff + Marcel die opvallend veel tekst heeft + Laura die afscheid moet nemen van de Rozenboom. Het zou er op KUNNEN wijzen dat er wordt toegewerkt naar een afscheid van Jette.

 3. Ik vind die Mayke (directrice van het ziekenhuis) zo slecht spelen, wat een ijskonijn en veel te jong om directrice te zijn van een ziekenhuis hele ongeloofwaardige rol en actrice bah.
  Ik vind ook dat het een beetje absurd is dat heel Meerdijk nu boodschappen doet iedere dag bij de Lidl , reclame okay maar doe effe normaal met die reclame.
  Nee, het gaat stijl naar beneden met GTST , maar dat is persoonlijk.
  Ik zelf hoop trouwens dat die Mayke Jan heeft vermoord en dat we meteen van dat bevroren type af zijn .

 4. Lana heeft hem vermoord. Nadat hij uit het water kwam zag hij Lana, en wilde haar verkrachten zij heeft hem uit angst vermoord.

 5. Bing en Ludo zijn het ook niet hun kwamen wel naar de boot maar daar was Jan Niet, blijkbaar zat hij nog in het water, daarna zou er een nog persoon naar de boot gekomen zijn en die heeft Jan vermoord.

 6. Ik verwacht dat Loes de dader is. Weet niet waarom maar haar rol is tijdelijk waardoor ze dan bij terugkomst van Nina weer automatisch uit de serie verdwijnt. Zou het jammer vinden als de rol van Laura verdwijnt. Zij is toch de dinosaurus van de serie. Iets waar GTST trots op moet zijn.

  1. ze schoppen toch alle goeie rollen uit de serie ik heb verschillende keren ergens via Google gelezen dat Laura in Maart voor het laatst te zien is!

  2. Gelukkig de ouwe taart gaat eruit met pensioen Laura heeft als een paar seizoenen geen verhaallijn meer ze loopt er maar bij

 7. ik vind het wel jammer dat Bing het niet gedaan heeft wan nu is Zoeï de sjaak en wordt ze op die manier (gevangenis) de serie uitgeschreven.

  Maar ik denk wel dat hij door die klap van Anton nog dusdanig groggy was dat hij daarom verdronken os want zoveel deed Zoeï niet het was een ongeluk en zelf verdediging.

  over acteurs uit de serie schrijven gesproken…..Ze zijn straks in maart ook blij als ze van Jette van der Meij af zijn want ze willen het liefste nu alle acteurs met vaste contracten er uitwerken en dan zijn de regisseurs script schrijvers nog de enige die wel een vast contract hebben terwijl die hun werk steeds slechter gaan doen en nu zelfs oer moeder Jette/Laura een paar jaar voor haar pensioen een flinke trap na geven en dat vind ik echt niet kunnen.

  Je kan ook een verhaallijn schrijven dat er geen acteurs uitgeschreven worden inplaats van steeds meer eruit. Buddy Vedder , Jette van der Meij , Marjolein Keuning , Gaby Blaaser , Robin Martens , Jord Knotter Anouk Maas , en Barbara Sloesen……waar zijn die gasten mee bezig joh……

  1. Je hebt helemaal gelijk behalve dat Zoey de dader is klopt niet , er is erna nog iemand gekomen want Jan Maes zwom nog het trapje op

    1. Ze is te oud net als Babette van Veen (LLLLLinda) ook een opgemaakte taart met een vals haarstuk net als Laura kan terug naar Bil en Rover in Canada

error: Kopiëren is niet toegestaan!