Spoilers 22 t/m 26 mei

Maandag 22 mei

Julian, Saskia, Shanti en Rik krijgen van Linda de opdracht om iets in te studeren voor de bruiloft van Henk en Laura. Janine gaat in gesprek met Nina en geeft haar de ruimte om haar kant van het verhaal te vertellen. Of dit tot een verzoening kan leiden, is nog maar de vraag.

Dinsdag 23 mei

Bing en Nina raken ongerust. Shanti is verrast als ze weer een toevallige ontmoeting heeft met Mats. Luuk probeert een nieuwe doktersassistent te vinden en heeft daar toch echt de hulp van Linda bij nodig.

Woensdag 24 mei

Nina krijgt uit onverwachte hoek te horen wat haar vader in het verleden heeft uitgespookt en nu weet ze het zeker: het komt nooit meer goed tussen hen. Saskia krijgt van Henk een juwelenset die van haar moeder is geweest om te dragen op de bruiloft. Stefano nodigt Merel uit om te komen eten in het landhuis.

Donderdag 25 mei

Merel verzint een smoes over de herkomst van het geld dat ze aan Saskia wil geven. Hoewel Julian het er niet mee eens is, helpt hij mee om het verhaal iets geloofwaardiger te maken. Henk en Laura sluiten zichzelf buiten terwijl Tom nog alleen binnen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 reacties
 1. Jammer dat de verhaallijn Linda-Luuk zo kleuterachtig doorgaat. Nola is inmiddels een aanwinst. Nina daarentegen is te rancuneus en toont geen zelfinzicht. Jammer dat Marwan er niet meer bij is. Ludo blijft voor mij de topper van de serie.

 2. ik ken niet zo goed wat vertellen maar ik vind het nu prachtig om te kijken prachtig om te kijken die verhaallijn jullie zijn top en zo natuurlijk f

 3. wat een heftige verhaalijnen zijn het ik hoop dat het beter wordt tussen nina en ludo ant ze verdienen namelijk een vader dochter band

 4. Ik ben benieuwd hoe groot de rol van Mats wordt. Ik heb het gevoel dat het een genderfluid karakter gaat worden en dat GTST hem/haar/hen (afhankelijk welke pronouns bij hem/haar/hen gaan horen) voorzichtig introduceert. Ik vind van wat ik gezien heb het een leuk en spontaan karakter!
  Verder zou er misschien een verhaallijn klaar kunnen liggen van Max die liever een meisje wilt zijn. Niks mis met jongens die een prinsessenjurk willen dragen. Maar Max die liever een jurk aan wilt. Max die vaak door kinderen met lang haar gespeeld wordt. Max die in zn broek plast in de klas. Het zouden allemaal hints kunnen zijn voor een aankomende verhaallijn (maar dat hoeft natuurlijk niet).
  Het zou wel een mooie en langdurige verhaallijn kunnen zijn die de familie Sanders weer dichter bij elkaar brengt. En het levert een inkijk in het hele proces van wat een transgender kind en naaste omgeving allemaal mee maakt. Een maatschappelijke verhaallijn die daarnaast hopelijk voor meer begrip en acceptatie zorgt.

  1. @Marja en @De regt, jullie kunnen je vraag beter richten aan RTL – Peter van der Vorst, hij is de programma directeur.

 5. Beste mensen
  Waarom breng je gestemd niet weer terug naar de oude
  Gewoon weer 5 dagen per week in plaat van 4 dagen.
  Corona tijd is voorbij ga gewoon weer terug naar de oude net als voor de corona tijd .
  1 tegen 100 is ook terug gedraaid in plaat van 1 tegen 50 nu weer 1 tegen 100 veel leuker dan 50 hoop dat ze ook gast terug draaien naar 5 dagen per week.

 6. Laat me raden ze gaan Ludo weer de schuld geven dat de moeder van Manu terug is.
  Wanneer maken ze Nina kapot of ze moet weer ontvoerd worden en een inrichting gaan. Want de therapie heeft blijkbaar niet geholpen destijds.

  Ludo is beter af zonder Nina. Misschien moet zijn andere dochter terug komen en dan hebben zij een betere band. Verwend nest die Nina. Alles wat bing uitspookt is wel God te praten.

error: Kopiëren is niet toegestaan!