Spoilers 22 t/m 26 februari

MA 22/02
Rikki heeft geheim bezoek, maar dan komt Thijs plotseling thuis. Linda hoort wat de gezinsconsequenties zijn van Sams topsport en twijfelt meteen aan het hele idee. Aysen merkt dat Sjoerd en Noud iets voor haar verbergen. Wiet stuit op Anna als ze een afscheidsborrel wil plannen.

DI 23/02
Thijs kan zijn handen niet thuishouden. Sacha merkt dat Noud iets voor haar verzwijgt. Als Ludo via Nina ontdekt dat Janine iets met Rik heeft, raakt hem dit meer dan hij dacht. Janine moet beloftes doen aan Hein om hem binnenboord te houden.

WO 24/02
Sjoerds leugen heeft grote gevolgen. Niet alleen voor hem, maar ook voor Bram, Aysen, Anton en de familie Dekker. Nina schrikt als ze ontdekt wat Janine allemaal doet om Hein te pleasen. Ludo treft Rik terloops en kan het niet laten hem aan te spreken.

DO 25/02
Linda krijgt te maken met een oplichter. Sjors raakt ontregeld door Job. Sam heeft zo’n volle agenda dat alles haar boven het hoofd groeit en ze op zoek moet naar creatieve oplossingen. Maxime lijkt een goede beurt bij Linda te maken, totdat Anton opdraaft.

VR 26/02
Op Wiets afscheidsborrel verschijnt een verrassende gast. Wiet voelt dat er iets gaande is tussen Sjors en Job, maar weet niet wat. Aysen en Anna reageren hun frustraties op elkaar af. Rikki stapt op Aysen af als ze bang is dat Sjoerd hun geheim niet langer kan verzwijgen.

Total
0
Shares
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Wie heeft het op Wiet voorzien?

Volgend artikel

Spoilers 29 februari t/m 4 maart

Heb je dit al gelezen?