Spoilers 22 t/m 26 mei

MA 22/5
Nina brengt zichzelf in een levensgevaarlijke positie als ze de opdrachten en raadgevingen van privédetective Leon naast zich neerlegt. Sjors heeft een verbijsterende mededeling voor Bing. Ludo ontsnapt uit het ziekenhuis.

DI 23/5
Nina wordt in shock afgevoerd, maar moet bij de politie een verklaring afleggen. Sjors zwijgt als Lana vraagt wat er met oma is gebeurd. Ludo krijgt twee aanbiedingen: een van Maxime en een van Linda.

WO 23/5
Rover komt in actie tégen de gemeente en vóór asielzoekers. Als zijn moeder tegengas geeft, is hij daar al snel klaar mee. Sjoerd heeft niet door dat Rikki het niet trekt als hij in haar buurt is.

DO 24/5
Rik krijgt een versnelde cursus zelfverdediging van Aysen en van het één komt het ander. Sjoerd en Job proberen Noud aan een meisje te koppelen. Bill doet een goede daad voor Rover. Linda wil dat Bill haar kant kiest.

VR 25/5
Vandaag komt er een eind aan het geheimzinnige gedoe en presenteert Lucas zijn verrassing aan Felix. Dat gaat niet vlekkeloos. Bill biedt Ludo een baan aan. Linda en Anton trekken een conclusie over hun latrelatie.


36
Laat een reactie achter!

Nasi

Zo te zien brengt Martine wel wat te wegen bij mensen dus die zulle ze niet zomaar laten gaan…. het verhaal van Martine is nu pas begonnen!!!!

Nick

Ik hoop dat Nina een erge toestand terecht komt en Martine blijft !

Nasi

Dat zo ie zo Nina daar gaat iets mee gebeuren! En Martine zal daar verantwoordelijk voor zijn… maar dat zal een cliff hanger worden die in de meerdijk app zal voortvloeien! Zodat iedereen met de app bezig blijft

Marisca

Ludo komt er mee weg ? Hij heeft genoeg meegemaakt vind ik..martine heeft genoeg gedaan voor dat ze Ludo kende dus ben blij dat ze weg is

Katinka

Ik vind het helemaal niet leuk dat Martine weer weg is. En Ludo komt weer weg met zijn streken alsof hij.zo braverik is.

Nikita

Alsof Martine heilig is de is de oorzaak van dit alles. Als ze Nina nooit wat had geflikt en Ludo niet had lastig gevallen vroeger en zijn kinderen bedreigen was er niks aan de hand. Ik denk dat jij de afleveringen van 12 jaar terug moet gaan kijken en dan kijken of je dezelfde mening hebt. Sowieso not.

Martine is hier de laffe moordenaar en niet eens eerlijk zijn tegen je kind zegt genoeg. En Ludo pakt haar toch wel aan en het loopt toch slecht af voor Martine uiteindelijk de gevangenis in waar ze hoort.

Asnaeb

Ludo hieldt 1e instantie 5 miljoen gulden/euro achter die van Sjors waren. Uit een erfenis van haar vader. Hij is begonnen! Niet Martine.

Gerard

Einde van de heks Martine nabij of ze gaat dood, of de bak in voorgoed wat een achterbaks mens is dat!

Bisz

Hahahahahahahahaha het is verdomme een serie waar maak jeje druk om

anoniem

Noud had vandaag weer contact met “Becky” (zogenaamde vriendin van sascha) Maar het klinkt verdacht veel op Elin (uit nieuwe tijden) die zich voordoet als Becky..

Vlinder

Dat viel mijn ook al op die stem lijkt veel op Elin uit nieuwe tijden, raar mokkel vind ik dat.

nicky

zal vast nog wel een staartje krijgen die verhaallijn met martine

Asnaeb

Als Martine echt weer gaat stop ik weer met kijken. Jammer. 🙁

Gerard

Ik niet zou het jammer vinden als Ludo eruit zou gaan Bing kan er ook uit samen met Martine

Melissa

Spoiler maandag 29 mei

Nina komt in conflict met Bing als hij, na alles wat er gebeurd is, Sjors nog steeds blijft steunen. Janine wil niet dat Ludo de strijd aangaat met Bill. Rover is niet blij met het dure cadeau dat Anton voor hem gekocht heeft. Maxime krijgt bewijs van de manier waarop Sanders Inc. in handen van Bill is gekomen.

ps. rover wordt een beetje een te verwend kind wat nergens meer blij mee is

Zebje

Dat pand heette scala. Toen Nina wegvluchtte toen Jasmin in opdracht van Martine haar moest bevrijden uit de klauwen van Isabella. Want Isabella zou Nina anders hebben gedood en dat zou de wraakactie tegen Ludo van Martine in gevaar lopen en zou ze meteen opgepakt worden door de politie.

Peter

Het word tijd voor mooie grote aanslag, een bomaanslag ofzo, of zoiets als jaren geleden toen de hele pand in de fik stond, kan effe niet op de naam komen van die centrum.

Hannibal Lecter

Mee eens het word weer eens tijd voor een dode.

Cleo

Bah t word te lang uitgemolken. Ben wel klaar ermee. En weer kan martine ermee wegkomen? Nina kan ook zwanger worden in de soep van bing
En er alleen uitgaan vanwege de flexwet. Of er helemaal niet uit want se soap.loopt 3 mnd op voor en zij hebben ook 2 a 3 mnd zomervakantie. Dan ligt alles toxh stil.
Al met al vind ik deze hele verhaallijn niks meer aan .Gelukkig nemen wij gtst op en spoel ik de laaste tijd buiten de irritante reclameblok flink door
Gtst schriivers …verzin eens wat beters wat.niet zo uitgemolken word.

Cleo

En ik denk eigenlijk nu ik de spoilers opnieuw lees dat nina martine vermoord uit zelfverdediging.

Bridget

Martine spring vrijwilligers uit de helikopter

Carmen

Bing is onvruchtbaar in de serie ?

Mel

Ik denk dat er bij de clifhanger iets met Nina ga gebeuren zodat ze een tijdje de serie uit kan ze is tenslotte in het echt zwanger.

Syl

Martine heeft altijd als ze een hekel aan iemand heeft die persoon het leven zuur. Helen Helmink en nu Ludo. Obsessieve vrouw

N. Sanders

Alleen maakt ze een hele grote fout Ludo te onderschatten. Hij vermoord weliswaar geen mensen maar hij is sluw en gevaarlijk als het moet.

Vlinder

Nee Martine is gevlucht maar komt denk ik wel terug in de zomercliffhanger, zei gaat zich denk ik voorbereiden op een aanslag op de familie Sanders, het word denk ik een spannende zomercliffhanger.