Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 23 t/m 26 januari

  Maandag 23 januari

  In Het Spectrum verschijnt een krantenartikel over de angstcultuur binnen de bedrijven van Ludo Sanders. Hij weigert te reageren op het nieuws. Demi laat zich door Merel en Steef adviseren over Pim.

  Dinsdag 24 januari

  Een welkomstfeestje wordt verstoord als Saskia slecht nieuws krijgt. Henk zit vol vragen en is bang voor de confrontatie met het verleden. Laura probeert hem zover te krijgen dat hij op verder onderzoek uitgaat.

  Woensdag 25 januari

  Janine laat zich ompraten door Stefano: ze gaat zelf de uitzending van In de Roos over angstcultuur presenteren. Ze vraagt Stefano om aan te schuiven als haar gast, omdat Ludo weigert. Nina en Bing besluiten zich niet door de zwijgende Nola onder druk te laten zetten.

  Donderdag 26 januari

  Met Demi gaat het wat beter en ze krijgt bezoek van Marwan. Linda eist duidelijkheid van Luuk. Ludo heeft nog geen spoor van zijn vijanden gevonden en voelt zich daardoor steeds onveiliger. Janine adviseert hem, op aanraden van Stefano, te gaan sporten.

  11 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Heerlijke plot twist. Nina draait door. Zelf lijdend aan ptss want ooit ontvoerd verkracht. Ludo ptss vroeger mishandeld door zijn vader en natuurlijk het boortoren verhaal. En nu nola ptss. Allemaal naar de klote. Ben benieuwd hoe het verhaal zich ontwikkelt

  2. Vind het juist wel een spannende Twist. Hierin kan je zien hoe zeer Nina op haar vader lijkt want zij doet nu precies hetzelfde wat haar vader( Ludo) al jaren doet. Komt iemand aan zijn prinsesje dan gaat Ludo altijd heel ver! Nu is Ludo aan het” prinsesje” van Nina gekomen door de politie inval en dus doet Nina precies wat Ludo ook altijd deed Ze neemt wraak op een Ludo manier. Dit zal wel duren tot aan de zomer stop en ben best benieuwd hoe dit zich ontwikkelt want Tja uiteindelijk komt het natuurlijk altijd weer goed want Nina of Ludo eruit dat geloof ik niet als ik eerlijk ben

   • Welnee, totaal ongeloofwaardig. En het is allemaal wel heel erg van dik hout zaagt men planken. Dat de acteurs deze humbug spelen is eigenlijk zielig maar het is hun werk en ze lijken geen enkele inspraak te hebben. Die muziekjes zijn ook lachwekkend al verhoogt het wel de camp waarde van het geheel. We puzzelen ons steeds meer door de afleveringen heen om niet voor de zoveelste keer naar het boosspeelgezichtje van het Nina personage te hoeven kijken.

  3. Wat een idiote verhaallijn van Nina,echt ongeloofwaardig,ik ben echt flabbergasted,ik heb in de loop der jaren me hier en daar geërgerd aan verhaallijnen,maar deze slaat echt alles.
   Dit is in mijn opinie de meest ongeloofwaardige verhaallijn sinds dag 1 van gtst.

  4. Wat erger ik mij aan die verhaallijn van Nina. Wat een achterbaks kind. Terwijl Ludo alles voor haar heeft gedaan wat je kan bedenken. Al het succes is ook dankzij Ludo. Stefano en Nina zijn beide geen drol waard.
   Lekker teren op Ludo.

   De schrijvers zijn zo slecht en zetten het personage van Ludo helemaal slecht neer. Nina en Stefano komen er ook nog eens mee weg. Ludo vergeeft ze het uiteindelijk. Maar ik hoop dat hij gwn klaar is met ze en dat zij gaan bedelen en dat hij ze laat barsten dit keer.

   Wat ik wel verwacht is dat Nola er juist achter gaat komen dat Nina dit haar eigen vader flikt. En dan is Nina hopelijk nola ook kwijt. Boontje komt om z’n loontje. Ik wil Nina een keer echt hard zien vallen. Verwend kreng.