Spoilers 23 t/m 26 oktober

Maandag 23 oktober

Rik maakt Mats duidelijk dat hij hem is gaan zoeken uit bezorgdheid. Ludo houdt hoop op herstel van Stefano’s dwarslaesie en bijt zich vast in alternatieve genezing. Linda wil van Bing weten of hij al iets heeft gehoord over de aanval op Luuk.

Dinsdag 24 oktober

Als Kaan lucht krijgt van een aangifte, neemt hij dit over van Merel. Janine treft Manu alleen aan op straat. Henk spreekt zijn zorgen uit over Laura en twijfelt of hij Luuk zal inschakelen.

Woensdag 25 oktober

Saskia en Demi zijn eindelijk terug in Meerdijk. Iemand prikt door Merels schild heen door te vragen hoe het écht met haar gaat. Ludo heeft Jonathan door als hij probeert Ludo als cliënt in te lijven, maar hij besluit het spel mee te spelen.

Donderdag 26 oktober

Julian verlaat woedend het huis. Bing schroeft de beveiliging van Boks op en installeert een pasjessysteem. Merel verrast Ludo als zij het voortouw neemt om nieuwe opties te zoeken voor Stefano’s genezing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie
  1. hoi annette
    ik iik regel matig naar de sop ik vind het goed , maar als sakia nits t met die verliefd heid doet moet ze het juist niets te vertellen dat maakt alles stuk
    annette

error: Kopiëren is niet toegestaan!