Spoilers 23 t/m 27 april 2018

MA 23/4
Lucas en Kimberly amuseren zich mateloos als Noud een straf moet ondergaan. Nina krijgt de schrik van haar leven als ze ziet wie het slachtoffer is van haar roekeloze rijden. Ze vat het plan op om terug te gaan naar Hong Kong.

DI 24/4
Loes merkt hoe serieus de kinderplannen van Bing zijn. Zoë raakt overstuur door een onbezonnen actie van Sjoerd. Nina ontdekt dat Bing en zij afgeluisterd worden.

WO 25/4
Aysen eist meteen uitleg van Alex wanneer er schot zit in de moordzaak. Sjoerd kan niet oprecht blij zijn bij het nieuws over zijn vader. Sjors worstelt met haar liefdesleven nadat Janine haar mond voorbij gepraat heeft.

DO 26/4
Aysen probeert Zoë te spreken zonder politietoezicht. Anton ontdekt dat Sjoerd bezig is met een wraakplan. Zoë gaat door een diep dal als ze geforceerd wordt om zich de gebeurtenissen rond Jan Maes te herinneren.

VR 27/4
Amir ziet dat Farah geniet van Koningsdag, de vrijmarkt en alle koopjes die er zijn. Het brengt hem op een idee waar hij de hulp van Bing voor nodig heeft. Q gaat een uitdaging aan van Noud en Kimberly.

Total
0
Shares
47 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Ook dit jaar weer een GTST Magazine

Volgend artikel

Auto-ongeluk: Nina rijdt Loes aan

Heb je dit al gelezen?