Spoilers 23 t/m 27 december 2019

Er zijn weer nieuwe spoilers! In de laatste week van het jaar laat Sjors aan Amir haar ware gevoelens zien, leeft het huwelijk tussen Bing en Nina weer op en wordt Janine keihard geconfronteerd met de consequenties van haar ziekte. Lees snel meer…

Maandag 23 december
Sjors laat Amir haar ware gevoelens zien. Lana krijgt goed nieuws en maakt een nieuwe vriendin. Janine roept de hulp in van Nina en Lucas. Puck waarschuwt Shanti voor Rik; zij heeft immers slechte ervaringen met Riks broer, Daan.

Dinsdag 24 december
Rik doet een ontdekking waar hij niets van begrijpt. Het huwelijk tussen Bing en Nina leeft weer op. Lana ziet dat er thuis dingen veranderd zijn. Daan stapt op Billy af wanneer Rik bij hem langs is geweest met een klacht.

Woensdag 25 december
Daan is blij als Nina met hem af wil spreken. Valentijn vraagt Ludo om liefdesadvies. Linda snuffelt door haar verleden en krijgt daardoor plannen voor de toekomst. JoJo en Valentijn werken samen om Sjors en Amir uit hun huis te lokken.

Donderdag 26 december
Bing bereidt een romantisch avondje voor. Billy strijdt met Shanti, maar heeft groot respect voor hoe haar dochter de zaak aanpakt. Anton haalt Linda’s plannen naar beneden en komt daardoor in conflict met Ludo. Puck doet een ultieme poging haar kledingmerk te redden.

Vrijdag 27 december
Valentijn besluit dat hij het anders moet aanpakken om Lana te versieren. Janine wordt keihard geconfronteerd met de consequenties van haar ziekte. Laura vindt dat Linda een onzalig plan heeft en geeft tegengas. Ludo zorgt ervoor dat Lucas zich een slechte zoon voelt.

20 reacties
 1. Ik vind dat die lana tenenkrommend slecht acteert. De rol voegt wel wat toe maar de actrice niet. Recasten!

  1. Dat roep ik al van het begin af aan toen die meid in de serie kwam. Wat speelt ze vreselijk. Heel snel eruit of recasten

   1. Helemaal mee eens, als ze een scène heeft zegt ze haar tekst op alsof ze onder water zit , gevoelloos

  2. Voor mij heb je helemaal gelijk L V wat een vreselijke actrice is dat!!!! Mag de naam actrice niet eens hebben. Lekker samen met Bobby naar een onbewoond eiland vluchten, blehhhh ?

 2. Zou toch niet zo zijn dat prinses Nina hiermee weg komt, ik hoop alsnog dat het uit komt Nina Bing kei hard bedrogen heeft Bing verdient veel beter dan die verwende Nina. Bing past veel beter bij Sjors!

  1. Ik ook. Nina is al jaren bij Bing en het is ook zeker niet de eerste keer dat ze vreemd gaat.

  2. Ik had liever gehad dat Bing en Daan haar allebij zouden dumpen!! Nina moet een keer hard op haar bek gaan vallen. En dit is niet de eerste dat ze vreemd gaat wat een kreng

  1. Haha 🙂 deze reactie had ik wel van jou verwacht, als supergrote fan van Daan.

   In het begin vond ik Daan een leuke rol hebben, maar de laatste tijd vond ik hem knap irritant. Zijn hele houding en gedrag stoorde mij mateloos.

   Maar goed, ieder zijn ding toch! 🙂

   1. Mee eens, ik vond Daan leuk in de tijd met Aysen, nu zwaar irritant, hopelijk stopt de Daan/Nina verhaallijn

 3. Nou het wordt er niet spannender op. Tijd dat er een bad boy of girl komt. Zoals Nick. De soap bloed langzaam dood

Reageren is niet mogelijk