Spoilers 23 t/m 27 december 2019

Er zijn weer nieuwe spoilers! In de laatste week van het jaar laat Sjors aan Amir haar ware gevoelens zien, leeft het huwelijk tussen Bing en Nina weer op en wordt Janine keihard geconfronteerd met de consequenties van haar ziekte. Lees snel meer…

Maandag 23 december
Sjors laat Amir haar ware gevoelens zien. Lana krijgt goed nieuws en maakt een nieuwe vriendin. Janine roept de hulp in van Nina en Lucas. Puck waarschuwt Shanti voor Rik; zij heeft immers slechte ervaringen met Riks broer, Daan.

Dinsdag 24 december
Rik doet een ontdekking waar hij niets van begrijpt. Het huwelijk tussen Bing en Nina leeft weer op. Lana ziet dat er thuis dingen veranderd zijn. Daan stapt op Billy af wanneer Rik bij hem langs is geweest met een klacht.

Woensdag 25 december
Daan is blij als Nina met hem af wil spreken. Valentijn vraagt Ludo om liefdesadvies. Linda snuffelt door haar verleden en krijgt daardoor plannen voor de toekomst. JoJo en Valentijn werken samen om Sjors en Amir uit hun huis te lokken.

Donderdag 26 december
Bing bereidt een romantisch avondje voor. Billy strijdt met Shanti, maar heeft groot respect voor hoe haar dochter de zaak aanpakt. Anton haalt Linda’s plannen naar beneden en komt daardoor in conflict met Ludo. Puck doet een ultieme poging haar kledingmerk te redden.

Vrijdag 27 december
Valentijn besluit dat hij het anders moet aanpakken om Lana te versieren. Janine wordt keihard geconfronteerd met de consequenties van haar ziekte. Laura vindt dat Linda een onzalig plan heeft en geeft tegengas. Ludo zorgt ervoor dat Lucas zich een slechte zoon voelt.

Total
14
Shares
20 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Tamara Brinkman speelde al eerder in GTST

Volgend artikel
GTSTCourant - Janine Elschot

Speciale GTST-aflevering borstkanker Janine

Heb je dit al gelezen?