Spoilers 23 t/m 27 september 2019

Maandag 23 september
Janine overvalt Nina met nieuws over haar en Ludo en met nieuws over haar en Rob. Ludo daagt Alex uit om met bewijzen tegen hem te komen. Robs houding staat Billy niet aan, dus kapt ze hun samenzijn scherp af.

Dinsdag 24 september
Rob valt uit tegen Janine. Daan krijgt er steeds meer lol in als hij met Puck uitgaat. Sjors voelt zich gekwetst als Amir niet ingaat op haar hulp. Janine doorziet al snel de ware bedoeling als Nina haar een bezoekje brengt.

Woensdag 25 september
Valentijn wil een benefietconcert geven voor Diabetes met JoJo als hoofdact. Rob probeert onder een valse naam tickets te boeken. Kimberly en Shanti ontdekken dat Harma haar leven hopeloos en uitzichtloos vindt.

Donderdag 26 september
Amir moet Sjors bekennen dat hij opnieuw een paniekaanval heeft gehad. Lucas zweert het daten af nu hij echt vader gaat worden. Bij een fotoshoot geeft Valentijn de fotograaf een geheime opdracht.

Vrijdag 27 september
Via Ludo ontdekt Billy dat Rob tegen haar liegt. Daan daagt Nina uit door veel aandacht aan Puck te geven. Janine smeekt Rob om eerlijk te zijn. Rik bemoeit zich ongevraagd met Daans zoektocht naar woonruimte.

Total
3
Shares
26 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Heb je dit al gelezen?