Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 23 t/m 27 mei

  MA 23/5
  Janine durft zich niet meer buiten te vertonen. Nina wordt getergd door Elise en moet zich inhouden om haar niet aan te vliegen. Ludo prijst Bing, maar maakt hem ook kwaad. Sam viert een feestje en is blij als Sil daar verschijnt. Linda is terecht trots op Sam. Rover vindt steun bij Anton.

  DI 24/5
  Rikki eist dat Sjoerd een drugstest doet. Een broeierig onderonsje in huize Sanders wordt bruut verstoord. Bing merkt hoe hard Ludo het zakelijke spel kan spelen: pressie, een handtekeningensessie en een teruggevorderde bonus. Toch toont Bing een opmerkelijke veerkracht.

  WO 25/5
  Anton heeft het gevoel dat Rikki een persoonlijke wraakactie is begonnen. Noud krijgt een geweldige verbouwingsopdracht, maar twijfelt op hij Sjoerd hierbij moet betrekken. Robert heeft interesse in de schilderijen van Maxime en van het een komt het ander

  DO 26/5
  Sjoerd laat zich niet kalmeren en dat werkt negatief. Rover is bloednerveus voor zijn romantische date met Benthe, want nu moet ‘het’ gebeuren. Sam doet Amy een verrassend voorstel. Anton en Noud hebben een gemeenschappelijk doel en gaan samenwerken.

  VR 27/5
  Bing laat zich door niet tegenhouden als hij zijn zinnen heeft gezet op een droomhuis. Sil en Amy voelen zich allebei buitenstaanders. Rover en Benthe willen hun afscheid rekken, maar worden gestoord door Linda.

  Schrijf een reactie!