Spoilers 23 t/m 27 oktober

Maandag 23 oktober
Bing stelt Nina op de proef door haar te overladen met allerlei opdrachten. Sjoerd krijgt wat financiële armslag als hij een extra klus van Bing aanneemt. Rikki verwijt Aysen dat ze medeverantwoordelijk is voor Brams slechte rapport. Anton heeft niet door dat Jan Jaap hem in de gaten houdt.

Dinsdag 24 oktober
Linda wordt dol van Amirs voorliefde voor orde en regelmaat en ontdekt iets als ze in zijn spullen snuffelt. Amir voelt een klik met Bing, wat leidt tot een bekentenis. Sam baalt als Linda haar naar een psycholoog stuurt.

Woensdag 25 oktober
Als Aysen Nina om hulp vraagt, weet ze niet dat ze worden afgeluisterd. Job reageert zich af op zijn familie. Bram is tegendraads en in de klas bijna niet te handhaven. Bill krijgt een uitnodiging voor de heropening van Boks.

Donderdag 26 oktober
Sam voelt zich verraden als Bill met een schokkend bericht komt. Linda doet Janine een belofte, maar komt die niet na. Bing ontdekt Jobs geheim. Lucas reageert zijn frustratie over de breuk met Felix af.

Vrijdag 27 oktober
Sjoerd begint het opdringerige gedrag van Jan Jaap verdacht te vinden. Janine is bang dat ze door Linda haar schrijfcarrière kan vergeten. Aysen en Nina proberen Kimberly uit te horen, zonder dat zij het in de gaten heeft.

Total
0
Shares
8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Jan Jaap uit Nieuwe Tijden komt naar Meerdijk

Volgend artikel

Levi van Kempen krijgt rol in GTST

Heb je dit al gelezen?