Spoilers 23 t/m 27 oktober

by GTSTCourant

Maandag 23 oktober
Bing stelt Nina op de proef door haar te overladen met allerlei opdrachten. Sjoerd krijgt wat financiële armslag als hij een extra klus van Bing aanneemt. Rikki verwijt Aysen dat ze medeverantwoordelijk is voor Brams slechte rapport. Anton heeft niet door dat Jan Jaap hem in de gaten houdt.

Dinsdag 24 oktober
Linda wordt dol van Amirs voorliefde voor orde en regelmaat en ontdekt iets als ze in zijn spullen snuffelt. Amir voelt een klik met Bing, wat leidt tot een bekentenis. Sam baalt als Linda haar naar een psycholoog stuurt.

Woensdag 25 oktober
Als Aysen Nina om hulp vraagt, weet ze niet dat ze worden afgeluisterd. Job reageert zich af op zijn familie. Bram is tegendraads en in de klas bijna niet te handhaven. Bill krijgt een uitnodiging voor de heropening van Boks.

Donderdag 26 oktober
Sam voelt zich verraden als Bill met een schokkend bericht komt. Linda doet Janine een belofte, maar komt die niet na. Bing ontdekt Jobs geheim. Lucas reageert zijn frustratie over de breuk met Felix af.

Vrijdag 27 oktober
Sjoerd begint het opdringerige gedrag van Jan Jaap verdacht te vinden. Janine is bang dat ze door Linda haar schrijfcarrière kan vergeten. Aysen en Nina proberen Kimberly uit te horen, zonder dat zij het in de gaten heeft.


Lees ook:

8 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Nick Vane
10 oktober 2017 14:04

Ik denk dat Ludo Janine de schuld gaat geven over het feit dat ze met rare dingen bezig houd

Robin
10 oktober 2017 18:47

Ludo komt helemaal niet in de spoilers voor, begint een beetje aan de zijlijn te staan. Komt ook nog nauwelijks in de afleveringen voor.

Nick Vane
17 oktober 2017 00:34
Antwoord op  Robin

3 jaar geleden was hij er nog altijd

Zebje
10 oktober 2017 23:45

Opeens gaan Nina en Aysen vreemde dingen doen. En wat heeft Kimberly ermee te maken. Heeft t met Marcus’ verleden te maken , wat onderzocht wordt? Toen hij een Mexicaan oplichtte en op de vlucht was voor hem en toen bij Ludo belande. Daarna raakte Marcus verzeild in t gebeuren rondom Martine Hafkamp en kwam zijn ellende tot stilstand. hmm we wachten t af.

Peter
11 oktober 2017 23:58
Antwoord op  Zebje

Wanneer word er eens wat aan het bewijs materiaal van Hafkamp gedaan, ze zei toch dat het over een tijdje beschikbaar kwam als ze ver genoeg weg was, zal tijd worden, Ludo gerehabiliteerd en krijgt alles terug incl. huis van Bill

Kenny
12 oktober 2017 07:08
Antwoord op  Peter

Daar hebben we onze ludo gek weer

nicky
12 oktober 2017 00:43
Antwoord op  Zebje

kimberley is waaschijnlijk een van de slachtoffers van de pornonetwerk waar aysen mee bezig is

Vlinder
14 oktober 2017 15:45

Ja Kimberly is 1 van de slachtoffers kon je zien op de foto die Aysen in haar hand had. Ik ging zo oude beelden kijken dvd box van gtst seizoen 3, wat was Linda vroeger een bitch zeg.

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!