Spoilers 24 t/m 27 april

Saskia Verduyn GTST

Maandag 24 april
Stefano accepteert Merels keuze. Linda maakt zich zorgen over haar relatie met Luuk en vindt steun bij Laura en Saskia. Steef doet alsof het studeren voor zijn eindexamen hem prima afgaat, maar ondertussen krijgt hij niets in zijn hoofd.

Dinsdag 25 april
Saskia vermoedt dat Shanti en Rik haar en Julian ontlopen vanwege de kwestie ‘de koning’. Stanley raapt de moed bij elkaar om Bing te gaan vertellen dat hij, met hulp van Marwan, weer aan het werk gaat. Stefano doet Julian een voorstel. Jonathan vertelt Saskia dat het niet zo goed gaat met zijn moeder.

Woensdag 26 april
Julian en Saskia krijgen De Koning in handen. Laura verrast Henk en Jonathan door Margriet uit te nodigen voor de lunch. Nola, Manu en Max missen het contact met opa en oma. Lukt het ze om Nina ervan te overtuigen dat ze Koningsdag bij Ludo en Janine mogen vieren?

Donderdag 27 april
Koningsdag wordt feestelijk gevierd door de meeste Meerdijkers. Maar het is ook de dag waarop Marwan door Henk wordt aangesproken op zijn verantwoordelijkheden als vader. Linda houdt van Koningdag, maar toch weigert Luuk deze met haar te vieren.

1 reactie

Reageren is niet mogelijk