Spoilers 24 t/m 27 januari

Maandag 24 januari

Richard wil wraak nemen op Ludo. Kan Billy hem van dat idee af helpen? Steef probeert zijn familie weer bij elkaar te brengen in een luxe vakantievilla op Texel. Janine krijgt een hogere functie aangeboden in het veilinghuis.

Dinsdag 25 januari

Ludo schroeft de beveiliging op in huize Sanders. Dit tot groot ongenoegen van Janine. Steef dwingt Saskia en Julian im het gesprek met elkaar aan te gaan. Pieter denkt anders over zijn eerdere besluit over de operatie. Demi gaat een gesprek aan met Merel. Kan zij de waarheid aan?

Woensdag 26 januari

Marwan vindt dat Daan best wel weer eens mag flirten. Bing is nog altijd vol van het idee te experimenteren met een open relatie, tot ongenoegen van Nina. Als Demi en Merel spoorloos zijn, slaat de paniek toe op Texel.

Donderdag 27 januari

Janine voert iets in haar schild waar Ludo niets van mag weten. Saskia heeft heel wat uit te leggen als haar vader screenshots onder ogen krijgt van haar chatgesprek met Roman. Laura vergeet Dolly bij de buurtsuper.

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

35 reacties
 1. Mare eruit Roman eruit die voegen niks toe en zijn slechte acteurs, sluit Roman maar op,en laat dokter Anton met Linda terug komen.En Janine weer normaal,want ze wilde dat Ludo weer de oude werd en wraak zou nemen op Richard voor alles wat hij hun had aangedaan,en nu hij dat doet is ze pissed.
  Raar verhaal dat ze nu Billy en Richard gaat helpen.

  1. mee eens , alleen als Roman zo irriteert in zijn rol is het geen slecht acteur haha.
   Maar de hele Janine story is te idioot voor woorden alhoewel ze zich al jaren in de nesten werkt omdat ze niet tegen onrecht kan dus Richard onschuldig in de cel laten is gewoon iets dat het personage Janine niet kan toelaten.
   En idd Anton en Linda terug en van mij mag er ook heel heel heel veel minder Demi want ik vind die rol pas echt te idioot voor woorden (maar is denk ik persoonlijk, ik kan haar niet meer horen of zien met haar onredelijke sjacho gezeur iedere keer).

 2. Spannende afleveringen! Ben benieuwd hoe het afloopt met Merel en Demi. Demi is wel een klein beetje onvolwassen bezig soms, maar de verhaallijn is naar mijn mening leuk om te volgen. Marwan en Merel zijn top samen 🙂

 3. He heeft iedereen nu wat te zeuren er zit een knop op de tv …teminste bij ons wel!!! Ga zelf eens een script schrijven als jullie het zo goed weten….bij dat commentaar altijd op alles en nog wat bah!!! Dat alleen maakt alles en iedereen gestoord

  1. Wellicht komt dat gezeur omdat er geen vernieuwing in de verhaalijnen zit.Ludo die een ander een loer draait omwille van zijn familie hebben we al 100x gezien.Een vrouw in een gezin die verliefd word op een ander hebben we al 100x gezien.En de verhaallijn tussen merel en demi is kinderachtig.De schrijvers zetten het zo neer alsof demi en marwan jaren lang een diepgaande relatie heeft gehad.Donder op man.Het was 2 keer neuken en klaar.Dat zij daar nou zoveel gevoelens bij kreeg,is haar probleem.Get over it.Zijn genoeg mannen op de wereld.Janine al ludo wel gaan naaien en ludo wilt dan weer uit elkaar bla bla…dezelfde fuckin story.Ik kijk wel hoor maar ik vond gtst vroeger 100x spannender dan nu!!

  1. ook mee eens, wat een onzin die vrije relatie en dan Nina zo slecht acterend Bing jaloers maken.
   Zoooooooooooooooooooooooooo slecht geacteerd en echt ongeloofwaardig terwijl haar comeback wel leuk was hoe ze Mare aanpakte , maar nee het wordt weer ongeloofwaardig gemaakt .

 4. Janine is nog een maand of 2 gewurgd door Billy. Ze ging bijna dood met die actie dat Billy en Richard uitelkaar gingen.

  Richard ook een pistool tegen haar kop toen Ludo er niet was.

  Vind deze 2 dingen al heel wat en dan noem ik nog geen eens wat Ludo en Valentijn en Nina is aangedaan.

  Soms denk ik wie verzint zo’n verhaal er is geen logica en niet reeel. Het is wel zo dat gtst achteruit gaat tov van vroeger. Dan kan je nieuwe technieken hebben met camera etc maar als je domme scripts hebt dan wordt het niet beter.

 5. Janine vind ik een kut rol hebben laat ze vlug weer in haar oude rol spelen
  En ik vind dat ze niet alle oude spelers er uit moeten gooien linda. Anton. Jef en ga zo maar door
  En de nieuwe spelers sommige kunnen van mij er ook wel er uit en ik kijk toch al van af 1990 toen martien. Tim. Harmse annette dokter simmon anita. Mirjan van de cactus en frits van houten. Peter kender. Roos. Jessica Julian enz

 6. Misschien een idee om Ludo en Janine, altijd bij elkaar te houden. In plaats van elke keer ze uit elkaar halen, word er een beetje moe van. Het vervelende is dit doen ze al, meer 20 jaar volgens mij. Ben benieuwd naar de Verduyntjes in Texel hoe dat afloopt, hopelijk betekend dat einde verhaallijn Demi die veel te lang duurt.

  En trouwens voor diegene die zeggen, je gaat niet met de vader van je neefje. Of de ex lover van je zus volgens mij, vergeet iedereen dat Janine met Stefano getrouwd is geweest. En zelfs een kind heeft gekregen met hem Lucas en hij is de broer van Ludo. Jaren later in 2013 heeft Tim ook iets met Rikki gehad de moeder van zijn neefje, deze verhaallijnen gebruiken ze nu voor de 3de keer.

  1. Janine is de grootste schijnheilige samen met Rik en Sjors geweest.

   Rik is zelf een laffe moordenaar wou Ayaen vermoorden en vermoorde daarmee Mike door zijn parachute open te knippen. En hij maar mensen in hokjes plaatsen zoals Ludo Billy etc maar 1 ding je bent zelf een moordenaar die in de gevangenis heeft gezeten en terecht. In dat op zich is Ludo geen moordenaar. Zijn enige indirecte slachtoffer is bowien maar die is niet geduwd ze viel zelf. Verder is het bij hem meestal bluf. Hij laat mensen altijd gaan omdat hij niet een echte slechterik is. Het is iemand die wraak neemt op mensen die hem wat flikken.
   Billy sloeg wel iemand dood.

   Janine daar hoef ik geen uitleg meer over te geven. Wat ze allemaal doet kan wel. 1 van je punten die je noemt Stefano. En destijds was het nog Ludos zoon Stefano zoals het bekend was. En nog doe je zoiets. En niet te vergeten altijd anderen geloven op Ludo na.

   Sjors ook van katholiek naar 1 van de grootste heilige spelers iedereen beoordelen maar zelf niet minder zijn.

  2. Yep , ik kan Demi ook niet meer horen of zien, wat een vreselijke rol, dat kind is altijd in een pestbui en nooit eens normaal, leuk voor haar zoontje zo een moeder hahaha.
   Maar ik snap niet dat haar ouders haar niet terecht wijzen, ze heeft Marwan belogen en zo in bed gekregen dus zij zit fout en niet Merel .
   Van mij mag ze met haar baby verhuizen naar Marokko en daar een tijdje bij de vader van Marwan gaan wonen en over een paar jaar komt Tom terug en klaar.

 7. Roman moet gewoon oprotten. Hij maakt huwelijken kapot. Bing zou zijn verstand moeten gebruiken om niet met dat mens Mare te flirten. Hij zou of zaken doen of kappen met die mokkel.

 8. Janine en Billy gaan samen werken om Richard vrij te krijgen was ook te zien in de maandtrailer van deze maand. En Ludo en Janine gaan denk ik weer voor de zoveelste keer uit elkaar.

  1. Voor anderen maakt niet uit. Maar deze 2 moeten ze een keer met rust laten. Het is niet meer bij te houden hoe vaak dat al is gebeurd. Gwn helemaal uitelkaar houden.

   Er moet altijd een man of vrouw weer tussen zitten. Dus Janine kennende moet weer een nieuw man. Laat dat Richard zijn. Zo voorspelbaar.

 9. Ik wordt zo moe van die Janine die spoort echt helemaal niet. Elke keer hetzelfde. Eerst wou Ludo niks doen dat vond ze gek als wraak voor wat ze hem hebben aangedaan booreiland etc. En nu hij eindelijk zichzelf is en ze terug wil pakken dan is Janine weer heilig aan het spelen.

  Richard moet nog krijgen wat hij verdient met z’n lage streken. Een vogel doodmaken was wel 1 van de laagste streken die gtst ooit heeft gehad. Niet te vergeten Valentijn opgestookt en zo alles in gang gezet. Vervolgens nog de erfenis van Nina afpakken door Nina overal problemen te geven om zo het veilinghuis te krijgen. Pistool tegen Janine z’n kop niet te vergeten. Is ze dat vergeten zo snel en dat ze bang was voor hem…

  Janine kennende gaat ze het bewijs pakken van Billy en dan ruilen tegen dat boekje weer omdat ze zo nodig moet weten wat erin staat. Vervolgens heeft Billy vrij spel en Janine en Ludo natuurlijk uiteljaar zoals altijd met Janine. Gwn uitelkaar laten is beter dit keer.

  1. Ik begrijp ook niet wat Janine bezielt. En ja, is ze vergeten wat Richard (en ook Billy) haar gezin heeft aangedaan?
   Waarom neemt ze toch Richard steeds in bescherming of helpt hem.

   Ik heb een vermoeden dat haar gedrag komt doordat ze niet weet wat er precies speelt en daardoor nog meer getriggerd wordt om daar achter te komen. Zou ze dat wel weten dan dacht ze er wellicht anders over en was ze niet zo achterdochtig. Ze heeft géén idee dat ze niet alleen zichzelf maar ook anderen (Ludo en Daan) in gevaar brengt.

   1. Ik denk dat ze heeft gezien dat Richard eigenlijk alleen maar erkenning zoekt en verder niets meer is dan een product van tja ………………. wie weet wat.
    Ludo is eigenlijk degene die nu het slechtste in Richard naar boven haalt , Richard begon met frisse eerlijke moed in het veilinghuis .

    Trouwens de Rene met een hoofdletter ben ik dus niet!.

  1. Als Janine wraak wilt op Ludo dan is ze zeker goed voor een gesticht. Ze is altijd goed behandeld. Te goed zelfs.

   Ludo moet haar de volgende keer laten stikken bij weer een van een andere gek die haar wilt vermoorden. Die verhalen zijn ook elke keer hetzelfde. Ze moeten Ludo en Janine samen houden of gwn voor altijd uitelkaar. Elke keer maar weer. Ik denk dat ik ook stop met kijken na dit seizoen.

Vorig artikel

Spoilers 17 t/m 20 januari

Volgend artikel
GTSTCourant - Billy de Palma

Janine werkt samen met Billy

Ook op GTSTCourant:
error: Kopiëren is niet toegestaan!