Spoilers 24 t/m 27 mei

Daan Stern GTST

Maandag 24 mei

De rechtszaak heeft de relatie tussen Daan, Rik en Shanti volledig onder spanning gezet. Bing helpt Manu met het opnemen van een filmpje voor school. Julian en Saskia verzinnen een plan om iets leuks met de kinderen te gaan doen.

Dinsdag 25 mei

Ellis heeft een verrassende excursie voor Ludo bedacht. Shanti krijgt knallende ruzie met haar moeder. En wanneer Billy naar Londen moet voor zaken probeert Janine er alles aan te doen Indra in de armen van Richard te drijven. Weet Richard zich staande te houden?

Woensdag 26 mei

Saskia en Julian gaan met de kinderen op een korte vakantie. JoJo krijgt advies van Bing om haar carrière tot een succes te maken. Indra’s emoties nemen de overhand. En zal het Ludo lukken om zijn trauma te overwinnen?

Donderdag 27 mei

Daan krijgt een onverwacht bericht van de rechter. Henk maakt grootse plannen met Laura. Demi heeft een goed gesprek met Saskia over de geboorte van Tom. Ludo komt weer thuis na een intensieve therapiesessie. Kan hij bij Janine zijn hart luchten?

9 reacties
 1. De spoiler van donderdag 28 mei klopt niet, er was geen opa Henk te zien en ook Ellis de therapeut van Ludo was niet te in de aflevering can donderdag 28 mei.

  1. Dat had ik ook idd, ze heeft iets mysterieuze trekjes.. ze deed me een beetje aan Aizin denken

  1. Beter

   Richard – Indra
   Daan – Shanti
   Bing – Nina
   Rick – Billy

 2. Richard love Indra
  Rik love Billy
  Bing love Shanty
  Daar love Nina

  Eind goed al goed

  1. Dacht het niet dat Rick love billy zie aflevering donderdag 20 mei.

Reageren is niet mogelijk