Spoilers 24 t/m 28 februari 2020

Maandag 24 februari
Valentijn denkt dat hij Amelie met de nodige charme wel meekrijgt in zijn plannen. De familie Verduyn discussieert over een grote schadepost. Ze hebben niet door dat de buren alles kunnen horen. Als Julian vergaat van de pijn, probeert Saskia op een ‘creatieve’ manier aan pijnstillers te komen.

Dinsdag 25 februari
Rik, Shanti en Henk beginnen een inzamelingsactie. Bing denkt dat Nina de kinderen tegen hem opstookt. In een moment van zwakte maakt Sjors een verkeerde keuze. Saskia krijgt de gevolgen van haar ondoordachte actie keihard terug.

Woensdag 26 februari
Nina presenteert een ouderschapsplan aan Bing in de hoop dat ze er samen uitkomen. Janine viert een heuglijk moment. Linda worstelt met haar eigen sores, maar moet Janine toch helpen.

Donderdag 27 februari
Saskia geeft Anton onverdiend de volle laag. Nog meer boosheid: Sjors reageert al haar frustratie weer eens af op Amir, die moeite heeft kalm te blijven. Laura doet haar pleegzoon Julian een mooie belofte. 

Vrijdag 28 februari
Het rommelt tussen Lucas en Tiffy, maar Puck werpt zich op als vredestichter. Nu Julian geblesseerd is, moet hij op zoek naar een nieuwe trainer voor Merels voetbalelftal. Valentijn doet Henk een voorstel. 

Total
4
Shares
21 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Heb je dit al gelezen?