Spoilers 24 t/m 28 september 2018

Maandag 24 september
Janine is op een missie en heeft daar oude fotoboeken voor nodig. Ludo probeert een conflict buiten de politie om op te lossen. Linda weet niet wat ze hoort als Q nogal intieme vragen aan haar stelt. Bing moet samenwerken met iemand die hij verschrikkelijk vindt.

Dinsdag 25 september
Aysen wordt op een vreemde plek verrast door een halfnaakte man die ze maar al te goed kent. Marieke is erg onzeker door de diagnose die er over haar gesteld is. Carlos komt met een onverwacht voorstel. Bing reageert zijn onmacht af.

Woensdag 26 september
Lana is ontroostbaar als Q pas iets met haar wil als ze achttien is. Flo ziet het niet zitten als Lucas hem wil helpen met zijn vlog, totdat hij merkt wat Lucas’ inbreng kan zijn. Amir wordt overvallen door vaderlijke gevoelens.

Donderdag 27 september
Lucas besluit dat het huis verduurzaamd moet worden. Aysen weigert een werkopdracht van haar meerdere. Zoë stapelt de ene leugen op de andere om haar aanstaande schoonvader om de tuin te leiden.

Vrijdag 28 september
Rover laat het er niet bij zitten wanneer Kimberly zijn hulpvraag afwijst. Carlos licht Bing in over een foute beslissing. Amir krijgt de reden te horen van Sjors’ onvruchtbaarheid. Hij stapt woedend op Bing af.


43
Laat een reactie achter!

Faye

Lucas had toch een relatie met flo, en nu staat er dat hij het niet ziet zitten als hij hem gaat helpen.

Vlinder

Ik denk ook dat het echt voorbij is tussen Bing en Nina.

Anoniem

Nina wordt weer verliefd op noud em vice versa

Jeroen

Jammer dat de spoilers niet overeen komen met het daadwerkelijke verhaal.

Evy00000

De spoilers zijn letterlijk de beschrijvingen die altijd onder de afleveringen staan…

Rian

Na alle klachten, kunnen wij fans niet zelf verhalen bedenken? Misschien nemen de schrijvers wel wat van ons over! Ik kijk ook niet veel meer 1x per week misschien. Misschien kunnen we hier zelf schrijven wat we graag zouden willen zien. Is maar een idee hoor, val me niet aan!

Rian

Beaudil kom terug! Je was geweldig goed! Deze soap heeft je nodig! Je bent/was de geweldige soapbitch. Mooi acteerwerk. Dus kom maar snel terug, heeft GTST nodig!!!!

TamaraSarah

oohh booeee laten we even allemaal potje lopen janken. Gadver wat een negativiteit. Dingen veranderen nou eenmaal als jou buurvrouw geheugen verlies krijgt dan wat duurt het je ook allemaal te lang. Het is een serie en ik ben blij dat er iets nieuws is. Het was jaren lang een circkel van verhalen en verhalen die weer leken op die van het verleden. Niet alles is perfect maar we leven in de tijd 2018. En als je niet aanstaat maak dan ff gtst zeur groep aan op facebook en ga daar ouwe hoeren. Beetje positiviteit is ver te zoeken als… Lees meer »

Moud

@TamaraSarah, ik ben het met je eens. Positiviteit is ver te zoeken tegenwoordig. Overal is er kritiek en gezeur over, nooit is iets goed. En dat gebeurd niet alleen op de sites van GTST. Mijn indruk is, dat velen de achterliggende gedachten van de verhaallijnen niet begrijpen cq. niet snappen. Maar dat kan natuurlijk ook niet als je maar 5 minuten kijkt, maar vervolgens wel commentaar levert. Sorry dat kun je toch niet serieus nemen. Dit seizoen gaat maandag z’n 3de week in, beetje snel om dan al een (negatief) oordeel te geven. Laat mij dan wel positief eindigen, ik… Lees meer »

Gerritsma

Helemaal mee eens

Yeah whatever

Zo positief klink jij het allerminst. Je bent misschien onbewust mensen aan het oordelen omdat jij denkt dat je er positief naar kijkt maar mensen hebben gewoon ideeen en fantasie. Beetje minder als je denkt dat jij wel positief bent zonder kritisch naar je eigen reactie te kijken. Ik kijk gtst ook vanaf het begin en geloof me dat jij nog in je pamper liep. Beetje rustig aan met onze lieve mede mensen. Je mag een mening hebben die op niks is gebaseerd in jou geval maar het siert je niet. Donkere wolk? Je bliksemt als een donderstraal met je… Lees meer »

Linda

Heel gtst slaat nergens op nu, geheugenverlies word in elke serie gedaan, heel afgezaagd. Was zo blij dat het hele loes gebeuren over was, gaat nu nog eindeloos door. Zet het aan maar ben messtal na 5 minuten alweer met andere dingen bezig en vergeet heel gtst. Erg jammer dit. 5 minuten kijken naar Lucas en Flo, die fietsen, heel spannend!

anoniem

Helemaal mee eens

riezz

Hier gaat het net zo

Iris

Helemaal mee eens en dat gedoe over die Flo met zijn duurzaamheid boeit toch ook niemand

rob

Waardeloos voor de zomerstop was het nog spannend en het zakt gigantisch in mekaar nu

LudoS

GTST word met de dag nepper. Kijk naar het geval Nina, ze had toch allang onderzocht moeten worden in het ziekenhuis en dan een behandelplan maken om der geheugen terug te krijgen. Wat nep ongelooflijk

anoniem

Pff idd, erg jammer dit.

Chenilla

Wat een gezeur al in heet begin . Je kan ook niet kijken . Maar dan zeuren jullie wel ergens anders over.

riezz

Dit is geen zeuren maar een vaststelling van mensen die al vanaf aflevering 1 kijken, GTST is bar en bar slecht nu en de nieuwe acteurs slaan ook nergens op .
Nina had gewoon heel geloofwaardig dood moeten zijn , maar nee hoor mevrouw zit in Spanje met het zoveelste trauma pffffffffffffffff

Yeah whatever

Yoo je bent niet verplicht om te kijken hoor negatieveling. Alsof het echt is. Dus nina kan de dans niet ontspringen oftewel de dood ontlopen omdat jij het daar niet mee eens bent. Hou toch op dramaqueen. Is juist spannend dat dit verhaal nog alle kanten kan op gaan. Het mindere is: jij niet. Tfoh…… ..

LudoS

Groot nieuws!!! LUDO EN JANINE VERLATEN GTST EN VERHUIZEN NAAR SPANJE. Ludo wil Nina dus niet ontvoeren, Ludo en Janine hebben een appartement gehuurd in de buurt van Nina, Bing denkt daar anders over maar Ludo wil dat Nina op zijn manier behandeld word. Dus het is dus goed mogelijk dat Ludo en Janine GTST gaan verlaten samen met Nina.

Iris

Ludo en Janine gaan GTST echt niet verlaten. Dan kijkt er helemaal niemand meer.

kim

HAHAHAHA LUDO EN JANINE EN NINA BLIJVEN GEWOON

LudoS

Caroline de Bruijn neemt op dit moment een film op “First Kiss” weet niet of ze het kan combineren, denk het niet. Ludo heeft sowieso een appartement gehuurd in Spanje, je weet niet voor hoe lang, en naast hun is Rik naar Engeland vertrokken voor minstens 6 maanden, hij heeft toch een vast contract? dus geen last van flex neem ik aan.

Iris

Die film draait in november al in de bioscoop, dus dan heeft ze al geen opnames meer. Denk dat ze hoogstens minder te zien is of misschien een paar weekjes weg. Er zijn sowieso altijd wel acteurs die er dingen naast GTST bij doen.

Lotte

Ferri Somogyi (rik) is een paar dagen geleden vader geworden, dus misschien wilde hij gewoon even wat tijd voor zijn gezinnetje. En Bing heeft achter Ludo en Janines rug om Nina ontvoerd naar Meerdijk, dus ik neem aan dat Ludo en Janine dan ook gewoon in meerdijk blijven 🙂

LudoS

Had het gezien ja, Ludo was woest op Bing. Vraag me wel af wie Ludo’s nieuwe vijand is of word, dat melde hij op de première van GTST

kim

wacht effe ?! heeft bing nina ontvoerd???? DUS NINA IS WEER BACK IN MEERDIJK?

Pascalle

Waar kun je dat zien dat bing dat heeft gedaan.

A.G.

Dat was afgelopen vrijdag 21september te zien in gtst.

yvonne

bing haalt nina terug en ludo en janine hoeven niet naar spanje

Dag

Nina denkt dus straks dat Amir haar vriend was.

dinges

Zijn er meer bij wie het beeld en geluid van de afleveringen op RTLXL niet synchroon loopt?

yep

yep

Dominique

Ik kijk uit naar de confrontatie tussen Amir en Bing. Bing komt overal veel te makkelijk mee weg; hij heeft destijds ervoor gezorgd dat Sjors geen kinderen meer kan krijgen en daar is vrij weinig uit voor gekomen. Ik ben blij dat Amir hem ermee gaat confronteren.