Spoilers 24 t/m 28 april

MA 24/4
Nina heeft een plan en daar probeert ze Aysen bij te betrekken. Bing roept de hulp in van Sjors als hij voor Nina een verrassing voorbereidt. Er wordt Kimberly een aanbod gedaan waar ze lang over na moet denken.

DI 25/4
Sjors is bang dat Martine zich met criminele zaken bezighoudt. Rik ziet dat het zijn dochter pijn doet als ze ‘nutteloos’ toe moet kijken hoe anderen haar problemen oplossen. Rover is ongerust over het lot van Kimberly.

WO 26/4
Maxime en Janine doen er alles aan om Ludo af te houden van een daad die hij nooit meer ongedaan kan maken. Job en Anna schieten Rikki te hulp. Het frustreert Bing dat zijn handicap zijn werk in de weg staat.

DO 27/4
Rikki licht Aysen in over een belangrijke ontdekking. Rover komt op televisie met een emotionele oproep. Anton maakt indruk op Linda door de juiste prioriteiten te stellen. Rik, Job en Anna beginnen aan een gigantische klus.

VR 28/4
Als Aysen een paniektelefoontje krijgt, gaat ze meteen op pad. Nina haalt een kroongetuige binnen. Kimberly bespeelt haar bewaker. Maxime belooft Anton dat ze er alles aan zal doen om Martine te slim af te zijn.

Total
0
Shares
27 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Spoilers 17 t/m 21 april

Volgend artikel
GTST Edam-Volendam

‘Ludo Sanders binnenkort weer vrij’

Heb je dit al gelezen?