Spoilers 25 t/m 29 juni 2018

MA 25/6
Aysen is zeer tevreden wanneer Bing wordt gearresteerd, maar moet zelf ook mee. Nina ontdekt dat Bing misbruik heeft gemaakt van de gevoelens die Loes voor hem heeft. Loes legt een belastende verklaring af. Zoë wordt ondervraagd en liegt over wat ze weet.

DI 26/6
Om Loes te overtuigen, moet Nina tegen haar moeder liegen. Sjors is radeloos wanneer er nog steeds niets bekend is over de verblijfplaats van Lana. Anton geeft aan dat hij Sjoerds getuige wil zijn bij het huwelijk.

WO 27/6
Q wordt betrapt en heeft iets uit te leggen. Janine ontdekt dat Ludo en Nina dingen voor haar achterhouden en wil weten hoe het zit. Mark en Marieke vieren dat ze een belangrijke opdracht binnen hebben. Zoë en Rik krijgen ruzie als ze recht tegenover elkaar staan omtrent Bing.

DO 28/6
Crisis in de tent: Lana verwijt Q dat hij een verrader is. Janine bespioneert en achtervolgt Loes. Nina wil dat haar moeder hier onmiddelijk mee stopt. Verder neemt Nina een risicovolle zakelijke beslissing. Rik verwijt Sjoerd dat hij een slechte vriend is.

VR 29/6
Lana is enorm opgelucht als ze eindelijk iemand kan vertellen over Loes. Aysen probeert Bing mee te krijgen in haar ontmaskeringsplan. Ze maakt het hem meteen moeilijk omdat hij het vertrouwen van Loes zou moeten winnen. Loes brengt Bing in levensgevaar.

Total
1
Shares
19 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Spanning en verraad tijdens aflevering 22 juni

Volgend artikel

Huwelijk met verstrekkende gevolgen in zomercliff GTST

Heb je dit al gelezen?