Spoilers 25 t/m 29 juni 2018

by GTSTCourant

MA 25/6
Aysen is zeer tevreden wanneer Bing wordt gearresteerd, maar moet zelf ook mee. Nina ontdekt dat Bing misbruik heeft gemaakt van de gevoelens die Loes voor hem heeft. Loes legt een belastende verklaring af. Zoë wordt ondervraagd en liegt over wat ze weet.

DI 26/6
Om Loes te overtuigen, moet Nina tegen haar moeder liegen. Sjors is radeloos wanneer er nog steeds niets bekend is over de verblijfplaats van Lana. Anton geeft aan dat hij Sjoerds getuige wil zijn bij het huwelijk.

WO 27/6
Q wordt betrapt en heeft iets uit te leggen. Janine ontdekt dat Ludo en Nina dingen voor haar achterhouden en wil weten hoe het zit. Mark en Marieke vieren dat ze een belangrijke opdracht binnen hebben. Zoë en Rik krijgen ruzie als ze recht tegenover elkaar staan omtrent Bing.

DO 28/6
Crisis in de tent: Lana verwijt Q dat hij een verrader is. Janine bespioneert en achtervolgt Loes. Nina wil dat haar moeder hier onmiddelijk mee stopt. Verder neemt Nina een risicovolle zakelijke beslissing. Rik verwijt Sjoerd dat hij een slechte vriend is.

VR 29/6
Lana is enorm opgelucht als ze eindelijk iemand kan vertellen over Loes. Aysen probeert Bing mee te krijgen in haar ontmaskeringsplan. Ze maakt het hem meteen moeilijk omdat hij het vertrouwen van Loes zou moeten winnen. Loes brengt Bing in levensgevaar.


Lees ook:

19 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Vlinder
15 juni 2018 14:50

Wat sneu voor Bing dat hij de schuld krijgt voor alles, ik hoop dan ook dat Sjoerd niet trouwt met Aysen!

Suus
15 juni 2018 15:09

Q heeft ‘zomaar’ een nieuwe auto gekocht. Heel toevallig een paar weken voor de cliffhanger. Waarschijnlijk gaat hier iets mee gebeuren tijdens de cliffhanger. Loes die met de remmen geknoeid heeft waardoor Q en Lana, op de vlucht voor Loes, een heftig ongeluk krijgen. Of Loes die ontmaskerd is, de auto jat en inrijdt op Aysen op haar bruiloft met Sjoerd. Of op Bing en Nina die daar aanwezig zijn. Ben benieuwd wat Loes nog in petto heeft en waarom de cliffhanger ‘de duurste ooit’ zal zijn.
Misschien de kosten van die auto die totaal vernield gaat worden?

Noah
16 juni 2018 08:12
Antwoord op  Suus

Hahaha jij hebt humor. Ga lekker uithuilen bij je pappie en mammie. Wat denk je dat dat autootje gekost heeft…… sjonge

It's my name
17 juni 2018 21:27
Antwoord op  Noah

Gezien jouw reactie denk ik dat jij harder een ‘pappie en mammie’ nodig hebt, voor wat opvoeding en uitleg over sociaal gedrag online bijvoorbeeld.
Laat Suus toch lekker gedachtes spuien over het verloop van GTST, daar is deze site toch voor 🙂

Sjz
15 juni 2018 15:40

Ik denk dat het de trouwerij wordt van Lana en Q. Snoer trouws toch niet en gaat met Tim op wereldreis on dan later weer alleen terug te komen, aysen raakt in coma en loes komt er mee weg.

Gerard
18 juni 2018 10:39
Antwoord op  Sjz

Lana kan niet trouwen ze is nog minderjarig 16 jr

Jessica
20 juni 2018 18:05
Antwoord op  Gerard

15 volgens mij.

nicky
15 juni 2018 22:18

kan er op die vrijdag wel uithalen dat aysen het weet van loes als ze via bing probeert haar te ontmaskeren

Shai
17 juni 2018 14:32

Is niet waar wat je zegt, ik weet precies wat er gaat gebeuren ik ken figuranten die mee hebben gedaan bij de zomer clifhanger en ik weet precies wat er gebeurd voor de duidelijkheid Sjoerd en aysen zijn dan gelukkig getrouwd en hun gaan wereld reis maken alle infomatie krijg ik juist van mensen die ik ken die mee hebben gedaan

Linda
18 juni 2018 10:56
Antwoord op  Shai

Oké… ZEER onbetrouwbare figuranten dan. Ze mogen hier niks over zeggen. Fout 1 is dat ze jou hier iets over mededelen en fout 2 is dat jij het hier neer zet, zodat iedereen het kan lezen. Je ‘kennissen’ moeten zich schamen dat ze lekken, en hoop dat het consequenties voor ze heeft zoals nooit meer figureren in wat voor programma dan ook. En jij moet je schamen dat je het hier neer zet.

Joke
23 juni 2018 09:35
Antwoord op  Linda

Helemaal mee eens Linda, goed verwoord!!!!!

Liz
18 juni 2018 10:06

Wanneer is de cliff eigenlijk?

Gerard
18 juni 2018 10:34
Antwoord op  Liz

29/7 geloof ik???

sassje
18 juni 2018 12:08
Antwoord op  Gerard

6 juli

Gerard
18 juni 2018 10:37

Loes neemt wraak op Bing en Nina de dood van Jan was een ongeluk en Lana heeft het gezien.Maar het gaat haar om Bing en Nina had in Hongkong moeten blijven.

Dilalya
19 juni 2018 02:39

Ik weet niet of schrijvers van GTST dit lezen. Maar er zijn niet veel mensen die een slechte rol kunnen spelen zoals Inge Ipenburg dit kan! Het heeft te maken met het uitspreken van de zinnen/tekst, lekker sinister. Misschien een idee een slecht personage door Jacqueline Blom te laten spelen? Heeft de kracht, kijk penoza en laat een nieuw slecht personage met kracht en de juiste sinistere uitspraak herleven in GTST. Jacqueline Blom heeft deze kracht mits ze zelf zou willen! Voor mij een top actrice!

Nathanael
19 juni 2018 11:50
Antwoord op  Dilalya

Niet ieder personage is hetzelfde. Loes is Martine Hafkamp niet. Als jij vriendelijk bent gedraag en praat je toch ook niet hetzelfde als een ander?

Martine is gewoon iemand met heel veel woede in zich, maar ze is gewoon goed bij haar hoofd. Loes daarentegen is nadat ze Jan Maes vermoord heeft gewoon totaal van d’r padje geraakt.

Dilalya
19 juni 2018 17:35
Antwoord op  Nathanael

Ik heb het hier niet over Loes. Maar algemeen. Zou het leuk vinden weer een echte soap bitch te hebben. Die ook qua motoriek en uitspraak slecht is. Dit kunnen niet veel actrices helaas. Een echte diva. ?

Gerard
26 juni 2018 12:28

Bing zit veilig in zijn cel hij en Nina hebben dat nog niet door hoe gevaarlijk Loes is.
Ze wil Bing koste van-alles Lana en de dood van Jan zijn er nog eens bij gekomen.
Hoop dat Aysen verder gaat graven in het verleden van Loes…

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!