Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 25 t/m 29 maart 2019

  MA 25/3
  Aysen heeft het gevoel dat Daan dingen voor haar geheim houdt. Laura voelt zich niet op haar gemak bij Bing. Rik reageert het verdriet om zijn moeder af op Zoë. Anton is boos op zijn dochter Tiffy.

  DI 26/3
  Laura baalt als Daan niet op haar plannen in wil gaan. Zoë is nieuwsgierig wat Lucas van Tiffy wil en hoort haar uit. Aysen helpt Daan om zijn frustratie rond zijn biologische moeder te beteugelen.

  WO 27/3
  Shanti belooft Anton een romantische verrassing, maar daar moet hij wel wat voor doen. Sjors krijgt een teleurstelling over haar trouwjurk te verwerken. Linda misbruikt een vriendin om dichter bij Rob te komen.

  DO 28/3
  JoJo en Lana shoppen zich suf op het internet. Lucas maakt een medische afspraak voor iemand anders. Janine krijgt een voorstel wat ze niet ziet zitten. Ludo wijst Anton er fijntjes op dat hij een puinhoop van zijn leven maakt.

  VR 29/3
  Laura krijgt iets onder ogen wat niet voor haar bedoeld is. JoJo en Lana’s vrolijke bui wordt verstoord door een vervelend bericht. Daan onderbreekt Aysens werk en doet geheimzinnig over de reden.

  10 reacties

  Schrijf een reactie!

   • Ja want dat is niet de bedoeling natuurlijk. Ze was leuk voor tussendoor maar de consequenties niet waard. Man man man…

  1. Ik voorspel: Janine en Rob krijgen wat. Linda en Janine krijgen hierdoor ruzie. Ludo krijgt wat met Billy. Anton en Linda uiteindelijk weer bij elkaar. Ludo en Janine uit elkaar, maar komen na een tijdje weer samen.

  2. Ik hoop dat de romance tussen Anton en Shanti snel voorbij is en dat het terug gaat naar Linda, waar hij hoort.

   • Ik krijg er ook wel een beetje de enge kriebels van. Anton is nu gewoon een vieze man die achter de jonkies aan zit. Shanti is natuurlijk een volwassen zelfdenkende vrouw. Maar hij heeft haar wel flink zitten voor-kneden en gebruik gemaakt van haar emoties en onzekerheden. Zij is gewoon makkelijk beinvloedbaar en in de war dus ik denk dat het wel snel eindigt. Sowieso als meer mensen erachter komen waarmee ze kan praten.

   • Ik vind ze eigelijk wel leuk samen. Eerste instantie vond ik het ook niet leuk, maar viind dat ze nu wel bij elkaar passen gek genoeg

   • Idd. @Katinka. Klopt Anton hoort bij Linda. Maar of die 2 snel op het “rechte pad” te brengen zijn, duurt nog wel even, vermoed ik zo.