Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 25 t/m 29 april

  MA 25/4
  Sam is gefrustreerd als haar training slecht gaat en ze Rik iets heeft op te biechten. Rover zet Anton bij het mountainbiken op slinkse wijze opzij, maar Anton probeert positief te blijven. Rik weigert zich door Ludo te laten sturen.

  DI 26/4
  Thijs instrueert zijn infiltrant. Als Bing kritiek krijgt op zijn zakelijk instinct, komt hij lijnrecht tegenover Elise te staan. Sjoerd wil van Anton weten hoe het kan dat Rover spoorloos verdwenen is. Linda moet een groot verwijt rechtzetten.

  WO 27/4
  De Koningsdagviering in De Rozenboom dreigt uit de hand te lopen als Laura even weg is. Job chartert een hele groep mensen om een verrassing voor te bereiden. Anton maakt het zo bont dat hij een nacht op de bank moet doorbrengen.

  DO 28/09
  Nina ontdekt dat haar vader iets voor haar verbergt. Bing denkt met intimidatie tegenover Elise de zaken naar zijn hand te kunnen zetten, maar zij krijgt hulp uit onverwachte hoek. Sam voelt zich door Rik in de steek gelaten.

  VR 29/09
  Door toeval belanden Job en Sjors in een intieme situatie. Sam zoekt ruzie met Rik en dat heeft gevolgen voor hun samenwerking. Anna ontdekt wat Jobs verrassing was met Koningsdag en dat raakt haar.

  Schrijf een reactie!