Spoilers 26 t/m 30 maart 2018

MA 26/3
Amir wordt gedwongen een traumatische periode uit zijn verleden te herbeleven. Aysen probeert onder een afspraak met Sjoerd uit te komen, omdat ze een geheime meeting heeft. Bing snapt er niets van als Sjors haar kans op geluk lijkt op te geven.

DI 27/3
Na een bezoek aan het politiebureau liegt Linda tegen iedereen in haar omgeving. Ze vraagt Ludo om hulp. Sam werkt aan een bijzonder cadeau voor Anton. Rechercheur Alex wordt slachtoffer van fysiek geweld.

WO 28/3
Bing, Rik en Amir organiseren een persevent om hun ideeën over Boks te organiseren. Iemand anders trekt echter alle aandacht naar zich toe. Laura wil Sjors afleiding bezorgen. Ze gaan shoppen.

DO 29/3
Bing is niet blij met wat de pers schrijft over Boks. Farah wil alles over Amir weten, maar Amir wil niet alles vertellen. Anton denkt een afspraak te hebben met zijn advocate, maar het blijkt iemand anders te zijn.

VR 30/3
Lucas heeft een droomhuis gevonden en nodigt alle voormalige Toko-bewoners uit om te komen kijken. Er is maar één negatief puntje: de hoogte van de huur. Aysen wordt betrapt bij het smeden van een illegaal plan.

Total
0
Shares
25 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

‘Lana veel eerder terug in GTST’

Volgend artikel

GTST Meerdijk App: WerQ aan de winkel

Heb je dit al gelezen?