Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 26 t/m 29 april

  Maandag 26 april

  Janine is in paniek wanneer ze geen contact met Ludo krijgt. Nina raakt in de buurtsuper geïnspireerd voor haar kledinglijn. Bing kan het toch niet laten om te gaan werken.

  Dinsdag 27 april

  Aan de vooravond van hun huwelijk zoekt Richard toenadering tot Billy. De familie Verduyn probeert het onderwerp bevalling te vermijden, maar is Demi daar wel bij geholpen?

  Woensdag 28 april

  Als Saskia en Julian een openhartig gesprek hebben over de adoptieplannen, komt Demi thuis met een nieuw familielid. Laura krijgt hulp uit onverwachte hoek. Met de huwelijksceremonie in aantocht begint Billy opeens te twijfelen.

  Donderdag 29 april

  De trouwdag van Billy en Richard. Zal Billy’s twijfel de overhand nemen of krijgt ze eindelijk het huwelijk waarvan ze al zolang droomt? Nina’s inspiratie slaat om in frustratie. Gaat het JoJo lukken om een geschikt lied te vinden voor haar zangtentamen?

  5 reacties

  Schrijf een reactie!

   • Dit seizoen in ieder geval niet meer. Ik verwacht dat ze volgend seizoen ook 4 afleveringen per week blijven doen, het is een enome kostendrukking.

   • Niet. RTL heeft eerder al aangekondigd het zo te houden zodat ze eerder kunnen beginnen met het groot amusement aangezien dat meer kijkers trekt.

    Daarnaast willen ze Beau/Jinek op vaste tijden uitzenden en als dan GTST nog komt passen de langere afleveringen van The Voice niet meer in het schema.

    • Precies, Misha.

     RTL4 wil op de vrijdagen om 20.00u beginnen met The Voice, zodat Jinek of Beau om 22.00u kan beginnen. Zoals ook op andere dagen.
     Bij de The Voice, liggen ook de reclame inkomsten aanmerkelijk hoger.

     Helaas maar het is niet anders.