Spoilers 26 t/m 29 december

Maandag 26 december

Janine wil dat Ludo zijn excuses aan Bing aanbiedt. Daan wil toegeven aan de druk van Ludo. Cato ziet echter een simpele oplossing voor het probleem. Luuk neemt Linda mee om te gaan zeevissen.

Dinsdag 27 december

Linda ontmoet Mathilde, de ex van Luuk. Ze vindt haar maar een vreemde vrouw. Henk en Laura besluiten te wachten met de bruiloft, tot ontroering van Saskia. Laura stemt ermee in dat Henk wat aanpassingen doet in het appartement.

Woensdag 28 december

Shanti verliest zich volledig in de organisatie van een groots oud-en-nieuwfeest. Laura maakt discreet een afspraak met dokter Luuk. Stefano haalt alles uit de kast om Ludo ongemerkt verdacht te laten lijken.

Donderdag 29 december

Marwan is verrast als zijn neef Walid onaangekondigd op de stoep staat. Rik besluit Shanti te vragen mee naar zijn duinhuisje te gaan. Nola gaat gebukt onder de traumatische herinneringen aan de inval, maar zwijgt hierover.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 reacties
 1. Die Nina is zo dom nog niet, zij heeft op de een of andere manier in de gaten dat Stefano niet ok is. Wat ik niet goed aan de verhaallijn snap is: Bing heeft in eerste instantie tegen Ludo verteld over Nola d’r gedrag, vriendschap en die crimineel Barry…wie is hier nu als 1ste meebeg9nnen door te gaan spioneren etc. Bing en Ludo zijn samen debet aan Nola d’r ongeluk.

  Dan nog iets: Nina kan haar l8nkerarm helemaal niet gebruiken die is verlamd en Ludoag geen alcohol ivm z’n ziekte maar de Sanders zouden de Sanders niet zijn als ze ineens totaal genezen zijn oei.

  1. Ja daar dacht ik laatst ook ineens aan toen Ludo whiskey aan het drinken was. Slordige fout van het schrijversteam, sommigen zitten er toch al lang genoeg. Of zelfs te lang…

 2. Ah joh Stefano krijgt het weer in handen. Maar Ludo pakt hem weer terug zo gaat het toch altijd. Ludo wint uiteindelijk toch altijd en dat is maar goed ook. Want je ziet dat ze zelf starten en daarna gaan ze janken allemaal. Stefano ook 1 van.

  1. Voor zover ik weet is dat tijdelijk, ze gaf zelf aan dat ze voor de kerstdagen in Meerdijk was om het met haar ouders te vieren geloof ik. Dat zou dus betekenen dat ze daarna weer weg is, hoewel ik natuurlijk hoop van niet.

 3. Fijn dat Daan toch in Meerdijk blijft:)
  Zo gemeen die Stefano nu zit hij te stoken en probeert die bedreigingen op Bing af te schuiven zodat Nina dan geen contact meer wilt met Ludo.

  1. Ook ik ben héél erg blij dat Daan blijft. Hij en Cato zijn zo’n leuk koppel.

   Ook goed dat hij blijft voor Ludo, Daan met zijn politie achtergrond, kan van pas komen.

   Ik hoop dat Stefano op korte termijn flink door de mand valt.
   Nina heeft wat in de gaten en heeft Stefano ook betrapt op kopen dan (veel) simkaarten.
   Maar ja, Stefano praat zich er weer uit. Zorgt ervoor dat Ludo, Bing verdenkt.

   1. Ik vermoed dat Daan straks Stefano ontmaskerd en dan is het hopelijk toedeloe Stefano……………. als het Stefano lukt om het veilingshuis in handen te nemen dan is het gewoon een slappe herhaling van het Billy-Richard verhaal en zooooooooo dom zullen de schrijvers toch niet zijn?

    1. Zou geweldig zijn als Daan, Stefano ontmaskerd.

     En ja, hopelijk geen herhaling van de verhaallijn Billy en Richard.
     Schrijvers moeten maar een andere spannend verhaal bedenken.

error: Kopiëren is niet toegestaan!