Spoilers 26 t/m 29 oktober

Maandag 26 oktober

Daan zet zich over zijn eigen pijn heen en troost Nola. Hij krijgt steun uit onverwachte hoek. JoJo durft haar verdriet niet met Ilyas te delen. Demi schrikt als Marwan erachter komt hoe jong ze is.

Lees ook: DEMI IS ZWANGER!

Dinsdag 27 oktober

Demi is ontroostbaar als Marwan haar afwijst. Linda krijgt met de jaloezie van Judith te maken. Laura trekt de drukte in huize Verduyn slecht. Amir wordt achterdochtig als Amelie lang weg is: gaat ze vreemd?

Woensdag 28 oktober

Laura denkt dat ze niemand nodig heeft. Amelie kan niet anders dan Amir uitleggen hoe het zit. Judith speelt hoog spel. Janine wordt door Richard onder druk gezet om het schilderij eerder te leveren.

Donderdag 29 oktober

Laura laat Henks hulp toe. Merel en Steef vermoeden dat Henk Laura probeert te versieren. Lukt het Amelie om het schilderij op tijd af te krijgen en haar plan tot uitvoer te brengen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 reacties
      1. Ze weet niet waar hij is.. Ze moest spullen stelen wat van Ludo is. Zodat Janine dacht dat hij echt dood is, en Richard dacht zo aan het schilderij te komen.

  1. Ik denk dat denk zo veel liefdesverdriet heeft dat ze Marwan er bij gaat naaien dat hij haar verkracht heeft ofzo omdat ze boos is

error: Kopiëren is niet toegestaan!