Spoilers 26 t/m 30 augustus 2019

Maandag 26 augustus
Ludo en Billy spannen samen tegen Janine. Anton verwijt Bing dat hij eerder bij JoJo had moeten ingrijpen. Daan trekt een conclusie over hem en Nina. Sjors wordt bedreigd en aangevallen.

Dinsdag 27 augustus
JoJo mag voorlopig het ziekenhuis niet verlaten. Kimberly ergert zich als Valentijn weer eens egoïstisch reageert. Rik doet Daan een mooi aanbod.

Woensdag 28 augustus
Nina is bezorgd als Ludo de een na de andere rare beslissing neemt. Kimberly is het slachtoffer van negatieve reacties op de vlog. JoJo wil haar diabetes verborgen houden en vraagt Bing om hulp. Billy doet een bekentenis bij haar dochter.

Donderdag 29 augustus
Rik solliciteert, maar zijn me-tooverleden zit hem dwars. Nina en Janine snappen niets van de situatie rond Ludo. Anton werpt zich op als personal coach van Amir. Daan probeert Nina op te vrolijken.

Vrijdag 30 augustus
Shanti is bang dat ze getest wordt door een mysteryshopper. Carmen wijst Ludo op de spelregels die zij hem heeft opgelegd. JoJo moet over haar prikangst heen geholpen worden. Nina verwijt het Ludo dat ze zich niet op haar werk kan concentreren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 reacties
  1. GTST doet keihard ze best en mensen kijken ook via Videoland vandaar dat er weinige kijkchijfers
    Zijn mensen klagen altijd of dan is het niet goed maak ze nieuw verhaal dan weer niet goed is mijn mengingen dan ,

    1. Ik heb ook al ruim 20 jaar diabetes en heb het zeker rond mijn 12 tot 18e veelal verborgen weten te houden. Dus snap dit zeer zeker!

error: Kopiëren is niet toegestaan!