Spoilers 26 t/m 30 november 2018

by GTSTCourant

MA 26/11
Kimberly gooit haar lichaam in de strijd om Rover te verleiden. Amir wordt jaloers wanneer hij getuige is van een intiem moment tussen Bing en Max. Sjors herdenkt haar moeder, maar het gaat niet op de manier waarop ze zou willen.

DI 27/11
Amir wordt onder druk gezet door Sjors en besluit eerlijk te zijn. Marieke verstoort de luisterboekpresentatie van Janine. Aysen raakt gefrustreerd wanneer haar plan niet loopt zoals bedacht, maar ze vindt onverwachte afleiding.

WO 28/11
Zoë komt door een uitnodiging van Daan voor een dilemma te staan. Jojo gaat de confrontatie met Kimberly aan en wordt hierin gesteund door Aysen. Mark krijgt de woede van Marieke over zich heen wanneer hij de waarheid niet langer kan verzwijgen.

DO 29/11
Janine kan niet voorkomen dat Marieke Sjors aanvliegt. Mark krijgt steun uit onverwachte hoek. Nina en Bing krijgen een meningsverschil over Amir. Zoë verrast Rik met een romantische date.

VR 30/11
Door bemoeienis van Maria ontstaat er een ruzie tussen Zoë en Rik. Daan wordt onderdeel van Aysens dubbelspel. Aysen raakt gefrustreerd als haar samenspel met Ludo niet oplevert wat ze hoopte.


Lees ook:

18 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Anoniem83
16 november 2018 21:30

Dus de baby wordt naar Maxime vernoemd

Moud
17 november 2018 10:53
Antwoord op  Anoniem83

Dat lijkt mij wel overduidelijk, als Nina en Bing het jongetje de naam Max geven.
Mooie geste van Nina en Bing.

Jammer dat het Maxime niet meer kan meemaken. Maxime zou dit geweldig hebben gevonden.

Ik mis haar nog altijd.
Zou Maxime wel graag tegenover Billy hebben zien spelen. Waren aan elkaar gewaagd geweest.

Sandro
19 november 2018 19:33
Antwoord op  Moud

Nou wat zouden ze aan elkaar gewaagd zijn geweest. Maxime kon ook niet tegen hafkamp op.

Moud
20 november 2018 07:31
Antwoord op  Sandro

@Sandro, dat weet je maar nooit.

Bovendien is het wat anders om aan elkaar gewaagd te zijn, dan niet tegen iemand op kunnen. Ik ben er in ieder geval van overtuigd dat het een mooie verhaallijn zou kunnen zijn geworden. Zowel Billy als Maxime (net als Ludo) zitten in de kunst.

Colin
17 november 2018 15:51

Ik vind sowieso gtst niet echt meer spannend,steeds nieuwe acteurs erbij tuurlijk die moete ook de kans krijgen prima,maar probeer ook oude acteurs terug te krijgen.bedoel maar met die verhaallijnen van vroeger,kun je zoveel nog mee,winston post heeft heel vaak aangegeven dat die wel zou willen terug keren,zelfde geld voor bas muijs ,benjamin is dan wel overleden enz maar maak het er dan van dat dat zijn tweelingbroer was,ofz gewoon weer een beetje spanning in gtst dat die dan de koning terugeist ofz toch altijd zijn kroeg geweest,of benader een Christophe haddad ofz als Nick was ook altijd geweldig gewoon… Lees meer »

Edd
17 november 2018 17:04
Antwoord op  Colin

Misschien snap ik je niet helemaal, maar wat denk je van de terugkeer van Linda? Robert? Martine? Mark? En van Maria? Ik vind juist dat ze de laatste jaren echt beter zijn geworden in het terug vragen van oude karakters en acteurs ^^ Ik vind het voornamelijk irritant dat de jeugd GTST steeds vaker als springplank lijkt te gebruiken en na 1,5 tot 2 jaar de serie alweer verlaat…

Dennis
17 november 2018 20:29
Antwoord op  Edd

precies wat je zegt! en Jef komt weer terug!

maar sommige jeugd wordt er ook gewoon uitgeschreven zoals Gaby Blaaser en Robin Martens. Maar veel andere jeugd ging veel op eigen beweging weg.. Jord Knotter, Barbara Sloessen, Pip Pellens, Buddy Veder, Stijn Fransen

Gerit
17 november 2018 21:19
Antwoord op  Dennis

Stijn Fransen heeft al ergens gezegt niet meer vast terug te willen alleen als gastrol ooit terug te willen

Gerit
17 november 2018 21:21
Antwoord op  Dennis

Vergeet Beau Schneider niet

Edd
18 november 2018 22:30
Antwoord op  Gerit

Vind het nog steeds een hele domme keus om Rikki eruit te schrijven!

Vlinder
18 november 2018 00:18

Jef gaat zeker weer Sinterklaas spelen.

Dag
18 november 2018 13:01

Zou wel leuk zijn als Maria en Daan zijn opa gewoon blijven.

Ludo aan het einde van seizoen 29 in de eerste helft van de cliffhanger dood gaat, Janine alleen komt te staan en dan Martine, Stefano en Nick weer op stoep staan. Misschien zelfs Arnie / Reinout Oerlemans opduikt als cliffhanger. Daniel / Wim Zomer terug komt aan begin van seizoen 30.

Oli
19 november 2018 19:02
Antwoord op  Dag

Ik zou daniël en Arnie ook echt leuk vinden inderdaad

Jessica
22 november 2018 21:22
Antwoord op  Dag

Janine alleen achter blijft als Ludo dood gaat zal niet gebeuren omdat ze al meer maals hebben gezegd dat als ze eruit gaan ze samen gaan.

Gina
20 november 2018 00:02

Hafkamp terug! Hoop ik!!!! Dat waren de mooie tijden. Niet voor 2 maanden maar vast. ? had gehoopt dat Lone Hafkamp zou gaan spelen als Inge niet meer wilt. Kan nog, Dan kan Billy de Palma Martine gewoon zijn na een botox behandeling ofzo. ?

riezz
20 november 2018 10:26
Antwoord op  Gina

Of gewoon haar doortrapt slechte zuster haha, maar helaas Billy is een tijdelijke rol.
Alle slechterikken die ook nog eens super acteren gaan er na 1 seizoen weer uit , zo jammer maar GTST wil de jongere doelgroep bereiken denk ik.

GTST-je
20 november 2018 13:28

De verhaallijn van Marieke’s dementie, is nog slechter dan die van Bianca’s ALS. De enige momenten waarop ik dacht wow, was toen ze die opmerking tegen Jojo maakte en toen ze Max uit de couveuse pakte.

Heb net gekeken op Videoland, de acteur die nu Q speelt. Naar mijn mening niet slecht gedaan.

Kyra
28 november 2018 12:10

ik vind het erg slecht dat ze de website vernieuwd hebben en dat je nergens meer shorties kan kijken of ik moet verkeerd gekeken hebben?

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!