Spoilers 26 t/m 30 november 2018

MA 26/11
Kimberly gooit haar lichaam in de strijd om Rover te verleiden. Amir wordt jaloers wanneer hij getuige is van een intiem moment tussen Bing en Max. Sjors herdenkt haar moeder, maar het gaat niet op de manier waarop ze zou willen.

DI 27/11
Amir wordt onder druk gezet door Sjors en besluit eerlijk te zijn. Marieke verstoort de luisterboekpresentatie van Janine. Aysen raakt gefrustreerd wanneer haar plan niet loopt zoals bedacht, maar ze vindt onverwachte afleiding.

WO 28/11
Zoë komt door een uitnodiging van Daan voor een dilemma te staan. Jojo gaat de confrontatie met Kimberly aan en wordt hierin gesteund door Aysen. Mark krijgt de woede van Marieke over zich heen wanneer hij de waarheid niet langer kan verzwijgen.

DO 29/11
Janine kan niet voorkomen dat Marieke Sjors aanvliegt. Mark krijgt steun uit onverwachte hoek. Nina en Bing krijgen een meningsverschil over Amir. Zoë verrast Rik met een romantische date.

VR 30/11
Door bemoeienis van Maria ontstaat er een ruzie tussen Zoë en Rik. Daan wordt onderdeel van Aysens dubbelspel. Aysen raakt gefrustreerd als haar samenspel met Ludo niet oplevert wat ze hoopte.

Total
4
Shares
18 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Maria de Jong is Daan Sterns moeder!

Volgend artikel

Spoilers 3 t/m 7 december 2018

Heb je dit al gelezen?