Spoilers 26 t/m 30 november 2018

MA 26/11
Kimberly gooit haar lichaam in de strijd om Rover te verleiden. Amir wordt jaloers wanneer hij getuige is van een intiem moment tussen Bing en Max. Sjors herdenkt haar moeder, maar het gaat niet op de manier waarop ze zou willen.

DI 27/11
Amir wordt onder druk gezet door Sjors en besluit eerlijk te zijn. Marieke verstoort de luisterboekpresentatie van Janine. Aysen raakt gefrustreerd wanneer haar plan niet loopt zoals bedacht, maar ze vindt onverwachte afleiding.

WO 28/11
Zoë komt door een uitnodiging van Daan voor een dilemma te staan. Jojo gaat de confrontatie met Kimberly aan en wordt hierin gesteund door Aysen. Mark krijgt de woede van Marieke over zich heen wanneer hij de waarheid niet langer kan verzwijgen.

DO 29/11
Janine kan niet voorkomen dat Marieke Sjors aanvliegt. Mark krijgt steun uit onverwachte hoek. Nina en Bing krijgen een meningsverschil over Amir. Zoë verrast Rik met een romantische date.

VR 30/11
Door bemoeienis van Maria ontstaat er een ruzie tussen Zoë en Rik. Daan wordt onderdeel van Aysens dubbelspel. Aysen raakt gefrustreerd als haar samenspel met Ludo niet oplevert wat ze hoopte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 reacties
 1. ik vind het erg slecht dat ze de website vernieuwd hebben en dat je nergens meer shorties kan kijken of ik moet verkeerd gekeken hebben?

 2. De verhaallijn van Marieke’s dementie, is nog slechter dan die van Bianca’s ALS. De enige momenten waarop ik dacht wow, was toen ze die opmerking tegen Jojo maakte en toen ze Max uit de couveuse pakte.

  Heb net gekeken op Videoland, de acteur die nu Q speelt. Naar mijn mening niet slecht gedaan.

 3. Hafkamp terug! Hoop ik!!!! Dat waren de mooie tijden. Niet voor 2 maanden maar vast. ? had gehoopt dat Lone Hafkamp zou gaan spelen als Inge niet meer wilt. Kan nog, Dan kan Billy de Palma Martine gewoon zijn na een botox behandeling ofzo. ?

  1. Of gewoon haar doortrapt slechte zuster haha, maar helaas Billy is een tijdelijke rol.
   Alle slechterikken die ook nog eens super acteren gaan er na 1 seizoen weer uit , zo jammer maar GTST wil de jongere doelgroep bereiken denk ik.

 4. Zou wel leuk zijn als Maria en Daan zijn opa gewoon blijven.

  Ludo aan het einde van seizoen 29 in de eerste helft van de cliffhanger dood gaat, Janine alleen komt te staan en dan Martine, Stefano en Nick weer op stoep staan. Misschien zelfs Arnie / Reinout Oerlemans opduikt als cliffhanger. Daniel / Wim Zomer terug komt aan begin van seizoen 30.

  1. Janine alleen achter blijft als Ludo dood gaat zal niet gebeuren omdat ze al meer maals hebben gezegd dat als ze eruit gaan ze samen gaan.

 5. Ik vind sowieso gtst niet echt meer spannend,steeds nieuwe acteurs erbij tuurlijk die moete ook de kans krijgen prima,maar probeer ook oude acteurs terug te krijgen.bedoel maar met die verhaallijnen van vroeger,kun je zoveel nog mee,winston post heeft heel vaak aangegeven dat die wel zou willen terug keren,zelfde geld voor bas muijs ,benjamin is dan wel overleden enz maar maak het er dan van dat dat zijn tweelingbroer was,ofz gewoon weer een beetje spanning in gtst dat die dan de koning terugeist ofz toch altijd zijn kroeg geweest,of benader een Christophe haddad ofz als Nick was ook altijd geweldig gewoon die ouwe acteurs terug dat zou toch geweldig zijn?Maar net zo als rik vroeger vrijgekomen uit de gevangenis van Singapore door de naam van zijn celgenoot aan te nemen,laat hem is op vakantie gaan en kijken wat de douane er van zeggen rik de jong omgekomen bij een brand maar toch staat die hier voor onze neus gewoon een beetje meer actie en drama erbij?

  1. Misschien snap ik je niet helemaal, maar wat denk je van de terugkeer van Linda? Robert? Martine? Mark? En van Maria? Ik vind juist dat ze de laatste jaren echt beter zijn geworden in het terug vragen van oude karakters en acteurs ^^ Ik vind het voornamelijk irritant dat de jeugd GTST steeds vaker als springplank lijkt te gebruiken en na 1,5 tot 2 jaar de serie alweer verlaat…

   1. precies wat je zegt! en Jef komt weer terug!

    maar sommige jeugd wordt er ook gewoon uitgeschreven zoals Gaby Blaaser en Robin Martens. Maar veel andere jeugd ging veel op eigen beweging weg.. Jord Knotter, Barbara Sloessen, Pip Pellens, Buddy Veder, Stijn Fransen

  1. Dat lijkt mij wel overduidelijk, als Nina en Bing het jongetje de naam Max geven.
   Mooie geste van Nina en Bing.

   Jammer dat het Maxime niet meer kan meemaken. Maxime zou dit geweldig hebben gevonden.

   Ik mis haar nog altijd.
   Zou Maxime wel graag tegenover Billy hebben zien spelen. Waren aan elkaar gewaagd geweest.

    1. @Sandro, dat weet je maar nooit.

     Bovendien is het wat anders om aan elkaar gewaagd te zijn, dan niet tegen iemand op kunnen. Ik ben er in ieder geval van overtuigd dat het een mooie verhaallijn zou kunnen zijn geworden. Zowel Billy als Maxime (net als Ludo) zitten in de kunst.

error: Kopiëren is niet toegestaan!