Spoilers 26 t/m 30 juni

by GTSTCourant

MA 26/6
Nina weet hoe gevaarlijk Jos is en is het niet eens met de manier waarop Bing de confrontatie met Jos zoekt. Rik doet een poging om Marco’s vertrouwen te winnen; hij zoekt bewijzen tegen Jos. Maxime wordt een huis uitgezet, maar ook liefdevol opgevangen.

DI 27/6
Een keiharde actie van Marco gooit al Riks plannen in de war. Rik moet aan de bak om de politie erbuiten te houden. Maxime heeft het moeilijk als Ludo afgeeft op Bill en doet Ludo een bekentenis. Kimberly verwijt Rover dat hij zich meer bezighoudt met zijn vader dan met de vluchtelingen.

WO 28/6
Maxime heeft een fantastisch nieuwtje voor Nina. Rover weet door Amir te ontkomen aan de agressie van Jos. Rikki ontdekt haar droomhuis. Sjoerd belooft haar dat hij alles op alles zal zetten om die droom waar te maken. Bij Noud moet hij echter de eerste tegenvaller incasseren.

DO 29/6
Sjors begeeft zich op vijandig terrein. Sjoerd probeert een goede indruk te maken op Laura, omdat hij bij haar een toekomst ziet. Kimberly snapt er niets van dat Noud Becky nog niet heeft afgezworen. Als ze hem toch probeert te helpen, wijst hij haar methode af.

VR 30/6
Rik sluit zich bij Jos en Marco aan als zij een klusje voorbereiden. Marco komt echter met een verrassende vraag bij Rik. Aysen vindt dat Rik zich met zijn actie onnodig in gevaar brengt. Ze heeft gelijk. Sjors heeft met Amir te doen, als blijkt dat hij heimwee heeft.


Lees ook:

6 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Peter
16 juni 2017 09:39

Een ding is zeker een deel van de clif zal rondom rick en Jos gebeuren, verder zou ik het niet weten.

Suzan
16 juni 2017 20:39

Er ging ook iets gebeuren mwt linda.

Jet
16 juni 2017 22:19

Wie zijn jos en marco?

jeannet bruins
19 juni 2017 14:36
Antwoord op  Jet

dat zijn de mannen uit de gevangenis waar rik heeft gezeten en rik moet nu een klus doen voor hun

Gerard
22 juni 2017 14:57
Antwoord op  Jet

Marco is een gevaarlijk mannetje die laat Rik in de val lopen bij Jos

Gerard
23 juni 2017 20:42

Bing kon die flitslichten zien toen ze een foto van Nina maakten dus komt helemaal goed

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!