Spoilers 26 t/m 30 september

MA 26/9
Rover ziet scheel van de hoofdpijn, Sjoerd vraagt door naar de oorzaak. Ludo verrast Malena met een intiem cadeau. Rik wil met Janine vieren dat haar boek zo positief gerecenseerd is. Nina moet door het stof.

DI 27/9
Komt het nog goed tussen Thijs en Rikki? Thijs wil alles rechtzetten, maar lijkt er een dubbele agenda op na te houden. Janine blijft gefocust op Ludo. Rik wil weten waarom ze zo doet. Sam is verbijsterd door haar broer.

WO 28/9
Job raakt in gesprek met een leuke vrouw. Door Rikki’s onzekerheid, verknoeit ze iets voor zichzelf. Sam stelt zich een doel en vecht ervoor om dat te halen. Aysen heeft een mooie verrassing en goed advies voor Noud.

DO 29/9
Sjors krijgt een telefoontje dat haar leven direct totaal op zijn kop zet. Anna is bereid mee te doen met Jobs bedplannen. Noud wil perse zijn missie afmaken, ook al wordt hij van meerdere kanten tegengewerkt.

VR 30/9
Ludo onthult Rik wat Janine heeft geflikt. Job heeft een fout recht te zetten bij Anna. Malena wil van Ludo weten wat zijn plannen met haar zijn. Bing heeft het gevoel dat Nina hun huwelijk niet serieus neemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 reactie
error: Kopiëren is niet toegestaan!