Spoilers 27 februari t/m 3 maart: Martine Hafkamp is terug

MA 27/2
Linda laat zich niet wegsturen door Anton. Sam heeft het gevoel dat ze fout op fout stapelt. Als Jobs populariteit voor spanningen met Rikki zorgt, neemt hij een moeilijke beslissing. Anton doet Rover een lieve belofte

DI 28/2
Lucas, Noud en Kimberly hebben in het ziekenhuis een genânte ontmoeting. De radeloze Rikki pleegt een diefstal. Linda wordt voor het blok gezet als Bill te snel conclusies in zijn voordeel trekt.

WO 1/3
Ludo wordt keihard geconfronteerd met Kimberly’s onvermoede talenten. En over hard gesproken: bij Bing en Nina vallen klappen. Uit liefde voor zijn dochter neemt Rik een besluit dat tegen zijn gevoel in gaat.

DO 2/3
Een duistere limousine, een kantoor in Wolgograd en een atelier in Zuid-Frankrijk vormen het decor voor gebeurtenissen in het verleden, die bepalend zijn voor wat er nu in Meerdijk bij de familie Sanders speelt.

VR 3/3

Ludo’s bezittingen worden geveild. Als zijn huis onder de hamer gaat, ontstaat er een biedoorlog. Tot er een bekende onbekende verschijnt. Anna probeert Job te kleineren, maar die laat dat niet zomaar gebeuren.

Total
0
Shares
5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Heb je dit al gelezen?