Spoilers 27 t/m 30 juni

Maandag 27 juni

Agaath legt een valse verklaring af aan de politie waardoor de achterdocht van Janine groeit. Nina is eindelijk eerlijk over haar gevoel. Het slepende conflict tussen Lynn en haar liefje Oriana loopt volledig uit de hand.

Dinsdag 28 juni

Steef confronteert Julian met het feit dat hij zich al weken vreemd gedraagt. Hij wil weten wat er speelt. Julian twijfelt of hij zijn zoon in vertrouwen kan nemen. Merel vertelt Oriana precies wat ze van haar denkt.

Woensdag 29 juni

Nu Philippa zich tegen hem heeft gekeerd, vreest Julian voor de veiligheid van zijn gezin. Hij besluit op zoek te gaan naar bewijzen tegen de gehaaide zakenvrouw. Ondertussen stapelen de zorgen om Laura zich op.

Donderdag 30 juni

Ondanks alle onderlinge haat en nijd proberen Merel en Oriana als vrienden verder te gaan. Janine staat erop dat Ludo zijn excuses aanbiedt aan Nina. Laura besluit Henk in vertrouwen te nemen over een gevoelige kwestie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 reacties
 1. Ik val gewoon echt letterlijk in slaap bin dit geouwehoer. Moet mezelf dwingen om niet in slaap te pleur en. Zo erg is het al

  1. Dan kijk je toch lekker niet jongen, rot van deze site alsjeblieft zeg.
   Word echt moe van dit soort gezeik steeds.
   JE HOEFT NIET TE KIJKEN.

   Groetjes…

   1. Daar ben ik helemaal mee eens. Ga alsjeblieft weg dit is een fansite geen site om over alles en nog wat te zeiken.

 2. Ik begin langzaam aan te vermoeden dat die Philippa achter die explosie in/bij het flatgebouw zit.

  Agaath is ook nog wel verdacht, ondanks de “goede” beloftes aan Janine, maar of zij zover zal gaan, ook ondanks het overlijden van Betsy, betwijfel ik toch.

  Ik vind die Philippa toch méér de crimineel.

  1. Het is wel Agaath want die belde iemand met de vraag of alles goed was en dat er zekerheid is dat ze er niet achter komen dat het vanaf haar komt

error: Kopiëren is niet toegestaan!