Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 27 t/m 31 december

  Maandag 28 december

  Daan moet van de AA zijn misstappen erkennen. Bing moet wennen aan zijn nieuwe situatie en vindt het moeilijk om eerlijk te zijn tegen Nina. Linda en Tiffy zetten alles op alles om Anton te redden. Zijn ze op tijd?

  Dinsdag 29 december

  Amelie kan het niet langer ontkennen dat het behoorlijk knettert tussen haar en Marwan. Saskia’s zorgen om Demi’s eetgedrag groeien. Shanti ontkent dat ze zich hecht aan Louise. Bing probeert zijn leven op de rit te krijgen na de amputatie.

  Woensdag 30 december

  Nina weigert financiële steun van haar moeder. Saskia en Julian proberen Demi te helpen met haar eetprobleem. Terwijl Linda Judith confronteert met Antons verdwijning, probeert Anton zichzelf te bevrijden. Judith ontkent iets met zijn verdwijning te maken te hebben.

  Donderdag 31 december

  Linda vreest dat Anton niet meer in leven is terwijl Judith een drastisch en definitief besluit neemt. Ludo is niet meer alleen op het booreiland. Janine eist dat Billy Nina met rust laat. Henk zet Lydia voor het blok: kiest ze voor hem of de familie Sanders?

  32 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Qua ‘psychopaten’ hadden we de laatste tijd naast Loes, de Beer, Hein en Romy ook nog die psycholoog Rob waar Janine even mee ging en die vrouw die door Rob was ingehuurd om Ludo en Billy te laten trouwen.

   Wat betreft de verhaallijn met Judith, vind ik het grootste bezwaar dat Linda inderdaad zo enorm naïef en goedgelovig wordt neergezet. Hier wordt de plank behoorlijk mis geslagen, het past gewoon niet bij haar karakter. Jammer voor zo’n kenmerkend personage uit de allereerste GTST scene in 1990. Die zouden de makers toch beter moeten koesteren en waarborgen.

   • Oja indd Rob was er ook nog, en die vrouw heette Carmen. Dus De Beer/Jos, Loes, comeback van De Beer en Hein, Romy, Rob, Carmen en nu weer Judith. Zowat alles achter mekaar sinds 2017. Vorig seizoen was nog het rustigst. We zullen nu voorlopig geen nieuwe ‘psychopaten’ er in zien komen, lijkt me.

   • Interesseert mij eigenlijk weinig of Judith kinderen, alleen is het uitermate zielig voor die kinderen als ze die wel heeft.

    Ik wil gewoon dat die verhaallijn eindigd en Judith voorgoed achter slot en grendel.

    • Nou gaat dus een een zwak einde worden, ze had echt moeten springen dat was beter dan gewoon een gemakkelijke arrestatie en Linda schuldgevoel.
     Absurd gewoon en meer dan jammer , dat mens had een gruwelijk einde moeten hebben dan was het echt afgerond, maar nee …………………………

    • Weetje zo ongeloofwaardig is een personage als Judith niet, wel hoe lang het duurde voor iemand der door had. Maar zo iemand verdient niet zozeer alleen straf, ze moet in therapie. Dat mensen zeggen dat ze hoopte dat ze zou springen snap ik enigszins want het is maar een serie. Alleen het slaat natuurlijk nergens op dat alle gestoorde mensen maar dood moeten. Niet dat ik der terug wil zien in gtst.

     • nee niemand zegt dat alle gestoorde mensen dood moeten……………. dit is een soap en we willen dat deze actrice zou springen omdat ze niet kan acteren en omdat de verhaallijn 100% onmogelijk is.
      Een achterlijke patiënt in huis bij haar huisarts, come on en Linda was altijd een mega slimme dame en nu een wereldvreemd watje.
      Maar het ergste is wel dat de actrice die Judith speelt gewoon geen actrice is maar een robot die haar tekst opzegt zonder enige vorm van emotie of juiste intonatie en dat ziet iedere leek ook.

      • Dan heb je, gok ik, weinig gestoorden mensen van dichtbij meegemaakt? Geloof me er bestaan mensen die in de buurt komen van een type als Judith, en erger. Niet dat je er van de een op de andere dag een tegen komt, wat in GTST het geval blijkt. Ik vind namelijk wel dat er te vaak van dit soort verhaallijnen met een ”psychopaat” in GTST zitten. Na Loes de Haan de terugkeer van De Beer en Hein en die Romy die 2 persoonlijkheden had, dat alles binnen 2 jaar tijd dacht ik dat we er wel even van af waren maar nee daar was Judith. Er heeft 1 seizoen tussen gezeten of vergeet ik iemand?
       Haar acteren vond ik ook niet heel interessant nee. Maar aan de andere kant paste dat houterige wel bij de rol. Juist omdat ze moeite heeft vrienden te maken gedroeg ze zich vaak op een manier die ongemakkelijk en geforceerd overkomt, omdat het niet natuurlijk voor haar is om zo te doen. Ze acteerde dat ze acteerde.
       Maar indd dat het maanden duurt voor dat iemand er achter komt waar ze mee bezig is vind ik ook niet geloofwaardig, en een patiënt die bij een huisarts in huis woont is natuurlijk helemaal belachelijk. Maarja dat is een soap zullen we maar denken.

  2. The New Badguy op

   Sommige van jullie hebben echt een spanningsboog van niets. Je kan goed merken dat tegenwoordig alles snel, snel, snel moet en alles te lang duurt. In films zie je het helemaal. Alles gaat gejaagd en gehaast aan je voorbij.

   Ik vind het zelf juist mooi dat ze de tijd nemen om Ludo op het booreiland te laten zien. Nu ze dit wat uitsmeren krijg je echt een goed beeld van hoe zwaar hij het hier heeft. Zijn zwakte, zijn eenzaamheid, zijn drang om te overleven… Juist doordat we dit goed zien gaat zijn comeback veel effect hebben. En dat komt vanzelf.

   Maargoed, iedereen zijn eigen visie en mening natuurlijk, bedoel t niet denigrerend ofzo.

   Ben wel heel benieuwd hoe Ludo door deze ervaring verandert zal zijn bij zijn terugkomst.

   Een nog keihardere zakenman omdat hij door zijn tijd op het eiland is verhard? Nog meer de familieman met mafia streken nu hij nog meer is gaan aanzien hoe belangrijk zijn familie voor hem is?
   Of misschien is Ludo dusdanig verandert dat hij niets meer geeft om het hele zakenleven en zijn rijkdom… Een soort frisse nieuwe kijk op het leven en minder hebberig en de badguy. Al zou dat de potentie voor nieuwe verhaallijnen op de lange termijn wel verminderen, want Ludo is natuurlijk wel bedoeld als die keiharde zakenman badguy. Dan hoop ik toch op een Ludo die nu NOG harder en NOG meedogenlozer is geworden, maar met NOG meer liefde voor zijn familie. Een soort Ludo 2.0 dus. Eentje die Richard en Billy alvast even heel goed aanpakt en niets van hen heelhoudt, maar eerst het booreiland opkoopt en het laat vernietigen, haha! 😝

  3. De verhaallijnen van Ludo en Judith duren echt te lang. Ben gewend van GTST dat er meer pit/ actie inzit. Nu kan je regelmatig een dag overslaan zonder dat je wat mist. Erg langdradig allemaal. Jammer ook om Ludo zo zwak te zien. Ben blij dat ze er niet uit gaan maar zie m liever als een villain net als vroeger. En dan nog dat Daan te dronken is Ludo te horen. Was leuker geweest als ie m wel had gehoord en door iedereen als gek was verklaard ofzo.

   Wel leuk rondom Billy en die oplichter, onverwachts ook.

   Hopelijk komt er wat meer actie in.

   • Nah dit is elk jaar een terugkomend probleem. In de laatste maanden van het jaar zijn verhaallijnen vaak langdradig of saai.

   • Is zo langdradig omdat we van Rutte en zijn 40 rovers nog tot eind januari binnen moeten blijven
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  4. Verhaallijn met Ludo duurt echt lang en is ook niks zeggend op het moment. We weten waar hij is, hoe hij daar terecht is gekomen zullen we vast niet achterkomen. Maar om te zien dat hij een vogel vangt.. contact heeft eindelijk op de radio na zoveel pogingen en daar weer niks mee gebeurd omdat Daan te dronken is. Verhaallijn valt nu wel heel erg tegen.

   En dat Judith verhaallijntje.. misschien een ander persoon was leuker geweest. Ik vind die verhaallijn ook zo saai. Ik heb wel betere verhalen gezien bij de Bouwhuisjes. Linda in deze rol is ook wel minder leuk.

   Het mag allemaal wel wat spannender in plaats van langdradig saai. De pit zat er eindelijk weer een beetje in met GTST, maar de afgelopen weken/maanden valt het steeds meer tegen. Vooral dat langdradige gedoe steeds..

  5. Anton en Ludo tegelijkertijd verdwenen, beetje zwak. Vind het verhaal rondom Ludo nu ook echt te lang duren… Ik geniet wel echt van de verhaallijn rondom Lydia, zij maakt Laura ook wat minder suf ofzo

  6. wat ????? nog de hele maand Judith onzin, wat erg wat erg.
   Jammer dat ik nu denk dat Billy en Janine dus niet gaan samenwerken , was zo een top twist geweest .
   Wie zou er op dat booreiland zitten bij Ludo ? kan toch geen bekende zijn want wie weet waar en wat er gebeurd is buiten Valentijn om .

    • Ja je hebt gelijk , hij heeft een kraai haha.
     Maar nu mag het stoppen en mogen ze hem vinden want het wordt vervelend nu en dan Anton ook verdwenen blablabla chocoladevla .
     En jammer dat Billy dus niet veranderd blijkt te zijn want ik blijf erbij Janine en Billy tegen van Nooten had DE VERHAALLIJN van het seizoen kunnen worden, maar gemiste kans dus.
     Nou ja, snel Ludo terug , van Nooten op de vlucht voor zijn wraak en aub Judith hangend aan een touw zodat ze nooit maar dan ook nooit meer terugkomt , wat een flutverhaal.

    • Ja, ze bedoelen inderdaad die kraai.
     Wie weet wordt die kraai uiteindelijk nog de redding van Ludo.
     Je weet maar nooit, alles kan in GTST.

     • ja de kraai heeft een eigenaar dus er er komt een briefje aan zijn poot of zo en dus op die manier zullen ze Ludo wel vinden.

      • Je kunt hem ook opeten, dan kun je weer even vooruit. Duurt inmiddels wel erg lang voordat hij gered kan worden. Is langdradig op deze wijze.

      • Gadver, een rauwe kraai eten, om doodziek van te worden.

       Maar je hebt wel gelijk met, dat het allemaal te lang duurt.