Categorieën
  Archieven
  © GTSTCcourant

  Privacy- en cookiebeleid

  Spoilers 27 t/m 31 januari 2020

  Er zijn weer nieuwe spoilers! In de laatste week van januari krijgt Amir verbijsterend nieuws te horen, slaat het noodlot toe in huize Verduyn en deelt Merel een geheim met haar ouders. Lees snel meer…

  Maandag 27 januari
  Shanti en Rik hebben last van glurende kinderen. Daan weet Nina omver te blazen met een gigantische verrassing. Lana maakt handig gebruik van haar thuissituatie om haar eigen zin door te drijven. Amir krijgt verbijsterend nieuws te horen.

  Dinsdag 28 januari
  Sjors zegt Bing toe dat ze hem bijstaat, maar stelt hem meteen voor een groot dilemma. Amir vindt dat Lana zich verdacht gedraagt en gaat op onderzoek uit. Lucas wordt bang gemaakt door Tiffy. Bing en JoJo organiseren een spontane pyjamaparty.

  Woensdag 29 januari
  Merel krijgt steun van een vriendin, wanneer ze haar frustraties uit over haar moeder. Bing beweert tegenover Sjors dat hij zijn emoties prima in bedwang kan houden. Lana en Bobby willen Meerdijk ontvluchten.

  Donderdag 30 januari
  Anton vindt geen plezier meer in zijn werk. Hij gaat op zoek naar begrip. Het noodlot slaat toe in huize Verduyn. Dolly is weggelopen en hierdoor raakt Merel helemaal overstuur. Ludo is verdrietig vanwege Janines situatie. 

  Vrijdag 31 januari
  Nadat zijn studiegenoten hem uitlachen bedenkt Valentijn een plannetje om wraak te nemen. Merel deelt een geheim met haar ouders. Saskia heeft zo veel aan haar hoofd dat ze haar frustraties uit op het werk.

  31 reacties

  Schrijf een reactie!

  1. Een wintercliff zou nu ook niet heel erg op z’n plaats zijn na alle meer realistische aanpassingen van de afgelopen tijd

  2. Zo te zien dus geen wintercliff dit jaar. 2 jaar geleden met de dood van Jan Maes en vorig jaar dat de Beer verscheen bij Zoë en dat hij Marieke aanreed terwijl hij [ in opdracht van Hein] Ludo en Janine moest aanrijden. En het hele ”Kwaad Bloed” gebeuren. Ik hoop ook dat bing een genadeklap van Ludo krijgt.

  3. Linda en Anton krijgen heus wel weer een verhaallijn, niet alle personages kunnen nu eenmaal tegelijk op de voorgrond staan.

   Wat mij betreft mag Linda wel weer wat meer bitchy en egocentrisch worden zoals ze vroeger was.
   Vorig jaar was ze het weer even in die verhaallijn met Shanti maar daarna was het helaas al snel weer afgelopen. Jammer, die bitchy kant maakt haar karakter juist leuk!

  4. Sommige schijnen hier te vergeten dat het ” maar ” een soap is. Ik mag toch hopen dat dit kinderen van een haar of 8 zijn. Neem alles is niet zo serieus. Lachwekkend gewoon.

   • @Manon, dat weten we allemaal, dat jij denkt dat wij dat niet weten, zegt méér over jou, dan over ons. Stuk voor stuk die hier reageren. Maar daar hebben ze één woord voor : inleven.

    Ik wens je veel kijkplezier bij Gtst.
    De groeten

    • Inderdaad, we weten heus wel dat het een soap is hoor maar mag je dan gewoon iets niet jammer vinden en mocht het je storen Manon, reageer dan lekker niet.

  5. ik hoop niet dat er iets met die hond gebeurd, Donderdag: het noodlot slaat toe in huize Verduyn, Dolly is weggelopen en hierdoor raakt Merel helemaal overstuur, hoop nog langer van Dolly te mogen genieten.

   • Dat hoop ik ook niet.
    Voor het eerst een huisdier in Gtst, zou jammer zijn als dit maar zo kort zou zijn.

    Ik heb wel eens gehoord dat huisdieren (kat of hond) weglopen na een verhuizing.

     • Klopt helemaal. Maar ik heb het even nagekeken/gezocht. Want ik herinderde mij hierover iets gelezen te hebben.
      In een artikel van gtst / rtl wordt gesproken over een prominente rol & hoe raar het ook klinkt een “vaste” rol” voor Molly, en dat is de 1ste keer.

     • Hoe wil men in hemelsnaam ondertiteling tijdens de uitzending aanpassen. ? Is technisch niet mogelijk.

      Komop, we zien Linda in beeld en niet Bianca.
      Ik heb altijd de ondertiteling aanstaan, gebeurt wel vaker dat er iets misgaat, als ik mij daar aan, op dat moment moet storen, gaat mij teveel mis wat er daadwerkelijk gezegd wordt of gebeurt.

  6. Sjors en Bing zie je de laatste tijd weer samen vaak op beeld het zal me niks verbazen dat er weer wat bloeit tussen hun.

   • Dat Sjors en Bing veel samen in beeld zijn, heeft er mede mee te maken dat Sjors, Bing bijstaat in de kwestie / zaak tegen Nina.

    Persoonlijk hoop ik niet dat die 2 weer een setje worden. De zoveelste keer..!
    Laat gtst ons maar eens verassen met iets nieuws. Met iets wat ons verbaasd of totaal niet verwachten.

    Overigens denk ik dat Bing niets zal bereiken met z’n acties. Ik wacht met spanning op het moment dat Ludo erachter komt wat Bing, Nina geflikt heeft.

     • Vergeet vooral niet how Bing Nina heeft behandeld de afgelopen jaren. Hij behandeld haar continu als zijn eigendom. Ja, dan zou iedereen vreemdgaan.

      • Amir gaat weg uit Meerdijk en dan komt de weg vrij voor Sjors en Bing de kids gaan naar Nina en Ravi naar Amir denk ik?? Bing krijgt Manoe en Nina krijgt Nola