Spoilers 27 t/m 31 januari 2020

Er zijn weer nieuwe spoilers! In de laatste week van januari krijgt Amir verbijsterend nieuws te horen, slaat het noodlot toe in huize Verduyn en deelt Merel een geheim met haar ouders. Lees snel meer…

Maandag 27 januari
Shanti en Rik hebben last van glurende kinderen. Daan weet Nina omver te blazen met een gigantische verrassing. Lana maakt handig gebruik van haar thuissituatie om haar eigen zin door te drijven. Amir krijgt verbijsterend nieuws te horen.

Dinsdag 28 januari
Sjors zegt Bing toe dat ze hem bijstaat, maar stelt hem meteen voor een groot dilemma. Amir vindt dat Lana zich verdacht gedraagt en gaat op onderzoek uit. Lucas wordt bang gemaakt door Tiffy. Bing en JoJo organiseren een spontane pyjamaparty.

Woensdag 29 januari
Merel krijgt steun van een vriendin, wanneer ze haar frustraties uit over haar moeder. Bing beweert tegenover Sjors dat hij zijn emoties prima in bedwang kan houden. Lana en Bobby willen Meerdijk ontvluchten.

Donderdag 30 januari
Anton vindt geen plezier meer in zijn werk. Hij gaat op zoek naar begrip. Het noodlot slaat toe in huize Verduyn. Dolly is weggelopen en hierdoor raakt Merel helemaal overstuur. Ludo is verdrietig vanwege Janines situatie. 

Vrijdag 31 januari
Nadat zijn studiegenoten hem uitlachen bedenkt Valentijn een plannetje om wraak te nemen. Merel deelt een geheim met haar ouders. Saskia heeft zo veel aan haar hoofd dat ze haar frustraties uit op het werk.

Total
1
Shares
31 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vorig artikel

Spoilers 20 t/m 24 januari 2020

Volgend artikel
GTSTCourant - Lana Langeveld

Vernieuwd GTST nog lang niet ‘2020-proof’

Heb je dit al gelezen?