Spoilers 27 t/m 31 mei 2019

by GTSTCourant

Maandag 27 mei
Shanti weigert aan de eisen van Anton te voldoen. Linda is van mening dat Shanti Anton chanteert. Rik heeft het goed met Zoë, maar slecht met Daan. Lucas probeert uit alle macht de aanwezigheid van ‘Vic’ geheim te houden.

Dinsdag 28 mei
Als Aysen hoort dat Daan Rik belazerd heeft, eist ze dat hij het rechtzet. De klik tussen Zoë en Aysen zorgt voor een verhuizing. Shanti vraagt hulp aan Nina, Sjors en Amir, maar hun goede raad bevalt haar niet. Er staat een enorme berg verwijten tussen Anton en Linda in.

Woensdag 29 mei
Als Billy Ludo begint te verleiden, heeft hij meteen door dat dit een test is. Anton gaat de confrontatie met Shanti aan en eist dat ze toegeeft dat ze van alles loopt te faken. Laura en Bing trekken zich de situatie van Rik aan en proberen Daan tot rede te brengen.

Donderdag 30 mei
Anton ontdekt dat hij Shanti veel eerder had moeten geloven. Nu is het te laat. Ludo ontdekt dat hij er door Billy ingeluisd is. Kimberly ontdekt dat JoJo ‘Vic’ al langer kent dan ze wil toegeven.

Vrijdag 31 mei
Aysen wordt erbij gehaald als er plotseling iemand verdwenen is. Kimberly gaat veel te ver als ze JoJo wil aftroeven door ‘Vic’ te versieren. Ze krijgt wel zijn ware identiteit te horen. Ludo en Janine strijden voor hun zaak: Ludo zet Rob onder druk, Janine neemt Billy onder handen.


Lees ook:

9 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Konijn
20 mei 2019 11:25

Oei oei, het eerst wat van Vic te zien is is bar slecht. Die loopt van stage bij gtst ?

Monique
20 mei 2019 12:49
Antwoord op  Konijn

Is volgens mij die jongen uit film Brugklas

dre
20 mei 2019 14:19
Antwoord op  Monique

Klopt en de serie brugklas. Daar was hij ook verschrikkelijk.

Kevin
20 mei 2019 15:10
Antwoord op  Konijn

wat een gezeur. Ik vind hem beter spelen dan Jojo, Lana, FLo, Tiffy en Shanti

frank
20 mei 2019 15:52
Antwoord op  Kevin

Dat zegt niets die kunnen ook niet acteren.

Yoshi
20 mei 2019 16:19

ohjee als ik de reacties lees gaat GTST nog steeds voor kwaliteit. Had Valentijn dan lekker op Curaçao gelaten!

Gtstfan
21 mei 2019 00:49

Roel Dirven is een uitstekende acteur en wat kan hij er aan doen dat hij Flo zo moest neer zetten, ik vind dat hij het goed gedaan heeft.

Altijd maar kritiek gegeven is makkelijk op de acteurs dat ze niet kunnen acteren en alles jullie het beter kunnen doe dan zelf auditie en we zullen zien dat jullie commentaren terecht waren.

Suus
21 mei 2019 16:03

Zouden ze al naar de cliffhanger toe werken? Anton die door een ongeval moet kiezen wie hij moet redden: Linda of Shanti, die dan (eindelijk) zegt dat ze zwanger is van hem? Of heeft Billy een situatie veroorzaakt waarin Ludo moet kiezen tussen Janine en Nina? Of staan Sjors en Amir oog in oog met Eveline, die ontsnapt is uit de kliniek? Ben heel benieuwd naar de cliffhanger dit jaar!

nicky
21 mei 2019 21:01
Antwoord op  Suus

shanti zegt het al eerder dat ze zwanger is
als ik het goed heb volgende week al

Deze website maakt gebruik van cookies. Om verder te gaan op GTSTCourant dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid. Akkoord Lees meer

error: Kopiëren is niet toegestaan!